Ervaring is zeer slecht, heb mijn bestelling nog steeds niet binnen, al 2 x een mail gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft maar krijg totaal geen reactie.

Redelijk vlot binnengekomen

Scherpe prijzen!

Gerben

Website en bestelling en betaling waren prima. Alleen was de levering niet compleet. Nu kon mijn zoon niet met zijn drone vliegen. Vanwege het weekend was de nalevering pas op dinsdag in plaats van... Website en bestelling en betaling waren prima. Alleen was de levering niet compleet. Nu kon mijn zoon niet met zijn drone vliegen. Vanwege het weekend was de nalevering pas op dinsdag in plaats van vrijdag. Wel fijn dat het zonder gedoe opgelost is.

Problemen oplossen

Prima!

Duidelijke website

Ik bestelde op ma 8 Jan een bestelling die volgens de website in voorraad stond. Ik betaalde met bancontacten kreeg onmiddellijk bevestiging van betaling. Toch heb ik maar 8 dagen later mijn... Ik bestelde op ma 8 Jan een bestelling die volgens de website in voorraad stond. Ik betaalde met bancontacten kreeg onmiddellijk bevestiging van betaling. Toch heb ik maar 8 dagen later mijn bestelling gekregen. Jammer als je beloofd de volgende dag je pakje te ontvangen, voor België 1 a 2 dagen langer. 8 dagen is echt wel veel te laat.

Voorraad van het benodigde product.

snelle levering

Geen klachten

Willy

Ik had 3 batterijen besteld en betaald en maar 2 ontvangen. Er zou 1 worden nagestuurd, nog niet ontvangen. Hopelijk vandaag?? Is nog maar afwachten dus. Wel goede prijs.

Jouw Haar-Creatie

Het is een overzichtelijke website. Je heb snel je spulletjes gevonden. Toppie

hans vogels

Eerste keer dat ik bestelling heb geplaatst, prima bevallen, volgende keer zeker weer!!

snelheid, netheid