Ritzen

Het is een schande dat ik wel deze mail krijg. Ik heb diverse keren telefonisch contact gezocht, ik heb hun voicemail ingesproken. Ik heb van hun eigen mogelijkheid gebruikt gemaakt om een mail te... Het is een schande dat ik wel deze mail krijg. Ik heb diverse keren telefonisch contact gezocht, ik heb hun voicemail ingesproken. Ik heb van hun eigen mogelijkheid gebruikt gemaakt om een mail te sturen. Tot op heden geen reactie en nu hebben ze wel het lef om een kwaliteits gerelateerde mail te sturen. Wat beteft hun communicatie een complete aanfluiting. In eerste instantie wilde ik het artikel ruilen omdat de maat niet correct was. Ik heb nu besloten om het artikel te retourneren en mijn geld terug te vorderen.

Autobedrijf Tanis

Perfect geregeld, Via internet besteld.

Het was de eerste keer

Sysmans karel

Een aanrader voor wie batterijen nodig heeft, ikzelf een eerste maal batterijen besteld online en de dag daarop had ik ze thuis, bedankt voor de eerlijke afhandeling Beterbatterij.nl

Snelle levering waarvoor dank,
Zal er zeker nog bestellen en aanraden voor diegene die ook batterijen nodig heeft.
Groetjes, karel

Bestelde batterij niet ontvangen.
Geen reactie op e-mail

Correcte aflevering

Prijzen zijn goed

Goede ervaring

Het was de eerste keer, dus sterke punten zijn oor mij nog moeilijk aan te geven

Matig. Verwerking moet veel sneller kunnen in deze 24 uurs maatschappij

Product is gewoon goed!

Heel slecht ervaring met dit bedrijf , ik had kabel besteld van 25meter en ze hebben kabel van 10 meter geleverd.

Prima, snelle levering en goede prijs