Frank Bruggeling

Goede ervaring

Snelle levering en goedkope producten

Snelle en correcte levering

snelle levering

Heesakkers

Hallo ,leuk dat ik deze feedback krijg, maar heb het bestelde product nog niet ontvangen!!!

Rob

De verkeerde batterijtjes waren gestuurd (ze lijken ook veel op elkaar) maar dit werd snel en persoonlijk opgelost. Je leert een webshop echt kennen in hoe ze iets oplossen als het fout gaat dus ik... De verkeerde batterijtjes waren gestuurd (ze lijken ook veel op elkaar) maar dit werd snel en persoonlijk opgelost. Je leert een webshop echt kennen in hoe ze iets oplossen als het fout gaat dus ik ben heel positief over beterbatterij

persoonlijke benadering, snelle oplossingen en levering

(Bewerkt)

Oplaadbare batterijen besteld, 2 pakjes van 4 Panasonic penlites. Snelle levering

Zeer snelle en correcte mailwisseling bij onduidelijkheid.

G.Groeneveld

Bol.com stuurde mij een bericht dat bestelling was bezorgd, maar ik heb nog niets ontvangen. Doorgestuurd naar Beterbatterij die mij melde dat het een niet te traceren postbestelling is .
Nog...
Nog steeds niets ontvangen en toch al een vraag van Beterbatterij om feedback te geven.
Vreemde bedrijfsvoering.

Bart

Tweede maal bestelling geplaatst. Tweede maal niet geinformeerd over levering. Tweede maal contact moeten nemen om informatie betreffende levering te krijgen.

Reactie Beterbatterij:

Indien het kleine leveringen betreft worden deze met de post geleverd. De afgelopen maanden is er behoorlijk wat vertraging in het afleveren van de post in België. zo ook bij deze klant. Onze... Indien het kleine leveringen betreft worden deze met de post geleverd. De afgelopen maanden is er behoorlijk wat vertraging in het afleveren van de post in België. zo ook bij deze klant. Onze excuses hiervoor. Daarom krijgen onze Belgische klanten voortaan de keus voor standaard levering of met pakketpost. De pakket post kent track en trace en wordt de volgende dag bezorgd.

ABRtechniek

Ik heb de batterijen besteld en netjes volgens de opgave geleverd.
Er zat alleen geen factuur bij en dat is wel handig voor je administratie.