Etienne Steijaert

Heel snelle levering maar ik had verkeerde batterijen besteld dus is mijn fout .

Snel goed verpakt en was eerste keer dat ik bestelling deed .

André

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Beter Batterij. Geen negatieve punten ondervonden.

Prijs en snelle levering

Bedrijf is goed maar de dienstverlening en levering van het transportbedrijf laat veel te wensen over.

Vlotte afhandeling van de aankoop, maar levering door PostNL is bijzonder laattijdig. Ik heb nochtans betere ervaringen gehad met Post NL.

Tevreden

snelle levering.

H Verkerke

Uw belofte om binnen een werkdag het bestelde te ontvangen kunt u, bij bestelling op donderdag, soms niet waarmaken omdat de ptt u dan in de steek laat. Verder is telefonische communicatie wat... Uw belofte om binnen een werkdag het bestelde te ontvangen kunt u, bij bestelling op donderdag, soms niet waarmaken omdat de ptt u dan in de steek laat. Verder is telefonische communicatie wat moeizaam. Het bestelde is overigens prima in orde. Groet H Verkerke.

Op donderdag avond besteld en zaterdag ochtend gehad super snel thuis ontvangen super

Jan

Goeie service en breed assortinent met snelle levering.

Uitgebreide collectie.

Juiste product is geleverd maar de wacht tijd was ontzettend lang.

Reactie Beterbatterij:

Deze bestelling is direct verzonden met de post. De post garandeert 98% de volgende werkdag te bezorgen. In sommige gevallen duurt dit echter langer dan 1 werkdag. Onze excuses hiervoor

joop Venselaar

Super snel

prettige prijs.

Prima, geen verbeterpunten kunnen ontdekken