Prima levering. Gunstige prijzen.

Gewoon in een goede beschermende envelop geleverd dus niet onnodig duur.

Vera

De transactie is goed en vlot verlopen en ik kreeg wat ik had besteld!

extra moeite gedaan bij de aankoop van accu's

Doet wat ervan verwavht wortdt

Snelle levering tegen goede prijzen!

J. Visser

Positief, snelle reactie en levering.

Zie boven

Kleine particuliere bestelling; 4 horloge batterijen voor een goede prijs / kwaliteit verhouding en volgende dag bezorgt per post. Tevreden klant

Philippe Wauters

Bestelling (49350) en betaling verliep vlot. Jammer genoeg hebben we de batterijtjes niet ontvangen. Mogelijks verloren gegaan in de post?? Is speciaal type batterijtje dat ik niet in de gewone... Bestelling (49350) en betaling verliep vlot. Jammer genoeg hebben we de batterijtjes niet ontvangen. Mogelijks verloren gegaan in de post?? Is speciaal type batterijtje dat ik niet in de gewone winkel kopen kan en waar ik op zit te wachten. Graag ons alsnog de batterijtjes bezorgen! Ik vertrouw erop dat jullie dit asap zullen in orde brengen. Bedankt Philippe

Reactie Beterbatterij:

Bij deze zending bleek de postcode niet juist te zijn ingevoerd, waardoor de zending niet bezorgd kon worden. In zulke gevallen stuurt de post de zending retour naar beterbatterij. Echter duurt dat... Bij deze zending bleek de postcode niet juist te zijn ingevoerd, waardoor de zending niet bezorgd kon worden. In zulke gevallen stuurt de post de zending retour naar beterbatterij. Echter duurt dat vaak enkele dagen voordat hij retour gekomen is.

Goossens

Levertijd was niet wat het moest zijn, uiteindelijk was het een verloren (lees dubbele) aankoop geworden...

Fijne zaak,netjes en behulpzaam,niet opdringerig

Vriendelijke behandeling,en kundig

Supersnel bestelde thuis. Zeer tevreden.