John Rijneveen

Ik moest er nog andere batterijen bij hebben en een mail gestuurd en het kon nog verzonden worden in met dezelfde zending zonder verzendkosten.....Top

Overzichtelijke website. Gemakkelijke betalingsmogelijkheden. Snelle levering

Snelle levering en goed verpakt

Dirk de Jong

Levering liet op zich wachten, maar dat kan natuurlijk ook aan de postbezorging hebben gelegen. Wat zeker verwijtbaar is, is dat de levering niet lijkt op hetgeen is besteld.

Website werkte makkelijk.

Toos Janssen

Vlotte bezorging!

Uitgebreid aanbod,

John Snaaijer

Eerste keer besteld helaas was het 2de deel van de levering verkeerd gegaan en heb ik opnieuw moeten bellen. Echter de volgende dag netjes het juiste artikel met de post gekomen.

snelle service jammer dat je soms meerdere keren moet bellen alvorens je de klantenservice te pakken krijgt en dat er geen optie is om te wachten maar dat je dan per se opnieuw moet bellen

A. Arts

De bestelde goederen betaald maar is niet geleverd. Talloze malen gebeld maar je kunt alleen `n bericht inspreken of e-mailen. 6-tal e-mails gestuurd maar er komt geen enkele reactie.
In mijn...
In mijn account staat wel dat de goederen verstuurd zijn maar ik heb ze niet ontvangen.
Klantvriendelijkheid 0,000000000