Afspreken van leveringsdatum levert nooit een probleem op. Daarnaast wordt altijd op mijn verzoek de pallet ingekort op 180cm hoog, zodat de pallet direct de garage ingereden kan worden. Top!!
Rick
Droog, goed gesorteerd, spat niet. En op tijd geleverd.
Ap
Goed en droog hout en goede levering.
S.
Helaas dit jaar geen goede ervaring. Houtblokken zijn veel kleiner en smaller dan gewend. Gebeld en het kon omgeruild. Dan verwacht je dat de volgende zending weer als vanouds is. Maar wij zagen...Helaas dit jaar geen goede ervaring. Houtblokken zijn veel kleiner en smaller dan gewend. Gebeld en het kon omgeruild. Dan verwacht je dat de volgende zending weer als vanouds is. Maar wij zagen geen verschil. Benieuwd welke ervaring we zullen hebben met branden maar voor deze prijs hadden we graag de blokken gehad die we gewens waren bij beteropenhaardhout.
Hein
Prima service, hout keurig op tijd geleverd en op de plek gezet. Hout is echt mooi droog ben al jaren klant
Ad
Zoals verwacht. Keurig afgeleverd.
Rick
Alles geleverd volgens afspraak, op tijd en correct.dank