c

Snelle bezorging, uitstekend schoon en droog hout. Gemakkelijk verpakt en redelijk/goede prijzen. Ik word vaste klant.

Richard

De door mij bestelde houtsoort was ineens niet meer voorradig of ik dan een alternatief wilde die eigenlijk nog mooier zou branden dus ik stem in maar ipv mijn hardhout heb ik nu iets wat idd wel... De door mij bestelde houtsoort was ineens niet meer voorradig of ik dan een alternatief wilde die eigenlijk nog mooier zou branden dus ik stem in maar ipv mijn hardhout heb ik nu iets wat idd wel mooi brand maar helaas met 10 minuten al verrezen is tot as dus ben ik nu bevorderd tot lopende band openhaard vuller.

mevr.

Het hout stond netjes onder de carport! Bedankt !

Johanna

Prima droog hout, direct te stoken. Door dat het hout zo droog is kunnen wij het gewoon opslaan in de garage. Elke levering is tot nu toe prima in orde. Perfecte prijs/kwaliteits verhouding.

Hans

Op de afgesproken tijd geleverd. Keurig in netten verpakt op de plaats van de opslag gelegd. Vriendelijke besteller. Goed gedroogd hout, Nauwelijks rook en veel warmte (en plezier)

Yvonne

Super snelle levering. Goed verpakt en met een duidelijke instructie hoe in elkaar te zetten. Goede kwaliteit.

Anne

Snelle correcte levering. Paar stukken hout waren beschimmeld. Hout brand gied. Conclusie een tevreden klant.

Atze

Al jaren klant. Om de 2 jaar 2 kuub gestapelde stammen berken of essen. Prima hout. Droog, dus stookklaar. Snelle levering. De dag wordt gemeld maar chauffeur belt niet uurtje van te voren. Dus:... Al jaren klant. Om de 2 jaar 2 kuub gestapelde stammen berken of essen. Prima hout. Droog, dus stookklaar. Snelle levering. De dag wordt gemeld maar chauffeur belt niet uurtje van te voren. Dus: blijf thuis!!!!