Susanne

Prima levering conform afspraak Goede kwaliteit hout en mooie stukken

R.

Ik heb al jaren een prettige relatie met Beteropenhaardhout. Bij vragen word je keurig te woord gestaan en met speciale wensen wordt rekening gehouden. Helemaal top!!

Anna

Halve palet branhout besteld. Alles ging goed. Snel geleverd. Goede comunicatie met de klantenservice.

Jeroen

Top service en super snel geleverd! Afgelopen week haardhoutberging (Twin) gekocht. Bestelling werd snel (binen enkele dagen) en netjes afgeleverd. Berging staat en is aanwinst voor de tuin.

J.

Snelle levering. Kwaliteit goed. Bouwtekening summier maar voldoende

Martin

Uitstekende ervaring. Eenmaal vaste klant is een belletje genoeg en vaak kan het de volgende dag al bezorgd worden. Kwaliteit haardhout uitstekend superdroog. We gebruiken op onze natuurspeeltuin... Uitstekende ervaring. Eenmaal vaste klant is een belletje genoeg en vaak kan het de volgende dag al bezorgd worden. Kwaliteit haardhout uitstekend superdroog. We gebruiken op onze natuurspeeltuin ongeveer een pallet per maand.

Johanna

Fijn bedrijf, altijd goed hout wat mooi brandt en veel warmte afgeeft. De service van Beteropenhaardhout is perfect, altijd afleveren zoals afgesproken tot keurig voor de deur..