Beursman

Tevreden over bestelling
6.6/10
7.4/10
Orderafhandeling
Snelheid toegang tot uw account
8.2/10
Reactiesnelheid bij vragen over uw bestelling
7.6/10
Gebruiksvriendelijkheid website
7.4/10

Correct en transparant.

Duidelijke uitleg bij een aankoop.

Geen. Uiterst tevreden

Ben ruim 1,5 maand geabonneerd op Beursman. Mijn interesse ligt bij ETF's en via googelen kwam ik uit bij Beursman.
Heb sindsdien 3 posities gesloten met winst volgens opgegeven verwachting....
Heb sindsdien 3 posities gesloten met winst volgens opgegeven verwachting. Nu een aantal waarbij ik ongeveer op de startprijs sta. Hier wordt ik niet zenuwachtig van, dit komt wel.
1ETF heb ik niet aangeschaft omdat ik die niet zie zitten.

Opvallende sterke punten zou ik zo niet weten, beleg zelf al meer dan 20 jaar. Vind de website duidelijk, doel goed omschreven. Voor een beginnende belegger zal het wel moeilijker zijn.

Wat ik zou willen weten als abonnee hoeveel transactie's per ETF in 1 jaar tijd worden verhandeld.
Dit zou bijvoorbeeld in een grafiek weergegeven kunnen worden.
Snap dit dit afhankelijk...
Dit zou bijvoorbeeld in een grafiek weergegeven kunnen worden.
Snap dit dit afhankelijk is van het klimaat op de beurs.

Heb nog maar sinds een 8-tal maanden kennis met dit bedrijf. Ik kijk steeds uit naar de wekelijkse vooruitzichten en heb ook reeds een paar aankopen (etf) aangekocht op advies van "beursman", heb... Heb nog maar sinds een 8-tal maanden kennis met dit bedrijf. Ik kijk steeds uit naar de wekelijkse vooruitzichten en heb ook reeds een paar aankopen (etf) aangekocht op advies van "beursman", heb abonnement lopen tot maart 2017 op groep F, momenteel zonder succes maar houd deze nog steeds aan.

Goede kijk op beursgebeuren.

Maandelijkse update geven omtrent aankopen uit verleden dewelke nog steeds in portefeuille zitten ... bv. LVO (vix op s&p 500).

Inspiratie door beursman gekregen om ook naar andere trackers uit andere sectoren te kijken. Omdat ik in België woon en in eerste instantie ook via Belgische rekening had gekocht, duurde het langer,... Inspiratie door beursman gekregen om ook naar andere trackers uit andere sectoren te kijken. Omdat ik in België woon en in eerste instantie ook via Belgische rekening had gekocht, duurde het langer, voordat ik kon opvolgen.

Op het juiste moment een tracker kopen, met meestal een uitleg die zegt waarom.

Het is mij niet duidelijk, wanneer je voor de korte of lange termijnstrategie meedoet; ik heb de indruk dat een tracker er altijd uitgehaald wordt na 4,5, of 6 % rendement. Zeer jammer dat bij... Het is mij niet duidelijk, wanneer je voor de korte of lange termijnstrategie meedoet; ik heb de indruk dat een tracker er altijd uitgehaald wordt na 4,5, of 6 % rendement. Zeer jammer dat bij aankoop- en verkoop niet de koers vermeld wordt waartegen is gekocht of verkocht. Als je bijvoorbeeld 3 uur later de mail van bijvoorbeeld een koop leest, is het misschien al weer te laat. Hetzelfde geldt bij een verkoop. Ook is het spijtig dat nooit over bedragen wordt gesproken bij aan- en verkoop. Het zou mooi zijn als er bijvoorbeeld voor iemand met 50-100, of 150.000 te beleggen opties worden gegeven. Ook met misschien tips met betrekking tot het % voor elke sector te beleggen. Iedere sector heeft een ander risicoprofiel. Ik hoop wat feedback te kunnen krijgen, zodat ik weer als klant wil meedoen.

Bert van Lieshout

Heb enkele keren meegedaan maar heb wel wat bezwaren.

Redelijke goede kijk op de markt en een zeer goede informatievoorziening.
met veelal goede trades

1> ik heb een keer gemeld dat ik liever een instapkoers vermeld zie Uw argument was dat je toch nooit op dat punt kunt kopen
Dit is mijns inziens een zwak excuus met soms grote...
Dit is mijns inziens een zwak excuus met soms grote volatiliteit op een dag is moeilijk te bepalen op welk punt gekocht is
Kan soms zo al 3 of 4% zijn Om met de tijd terug te zoeken werkt niet En zeker niet 1 of 2 dagen later.
2< Er zit soms een zeer zwakke tracker tussen waar weinig in gehandeld wordt. Zoals bijv de LV01 de volatiliteitstracker
Toen er eenmaal flinke volatiliteit legden ze hem stil Erg leuk wil het ding nooit of te nimmer meer

Verder weing klachten

Goede service. Redenen voor aankoop klinken aannemelijk.

Goed overzicht van koop en verkoop acties.

Misschien soms wat voorzichtiger zijn met aankopen.
De aankoop en verkoop koers is niet bij de informatie bijgevoegd.
Heb de indruk dat ik soms de a/v informatie later ontvang.

! maand proef mee gedraaid, zonder resultaat ( alleen verkoop tips ).

Als iemand een proefmaand doet ook tips met aankopen verzenden.