Er wordt goed naar je geluisterd, duidelijke uitleg plan van aanpak, en natuurlijk vriendelijkheid
j.b.
Reageren totaal niet op mails, na 14 dagen nog geen enkele respons
Harma Boer - Koning
Ze is heel proffecioneel
Goede uitleg. Goed humeur.en vriendelijk
Ronald Trip
Heb een goed gevoel bij deze fysiotherapeut is zeer prettig in de omgang. En de klachten gingen vrij vlot op de goeie weg. Ben zeer tevreden over de fysiotherapeut en het resultaat.
Er werd in een prettige sfeer overlegd wat de problemen en mogelijkheden waren en waarom bijv. dry neerdaling geen optie was. De therapeut ging in op mijn vragen/ verzoeken.
Miranda
Bekwaam Professioneel
Ik kon snel terecht. Goede communicatie, correcte en vriendelijke benadering, accuraat en effectief qua behandeling. Geen enkel minpunt.
De deskundigheidheid en uitleg
Door op momenten dat ik zelf geen of weinig vooruitgang zag, aan te geven wat ik eerst kon en later meer aan kon me weer zelfvertrouwen te geven dat het ging lukken. Het af en toe voorhouden van een...Door op momenten dat ik zelf geen of weinig vooruitgang zag, aan te geven wat ik eerst kon en later meer aan kon me weer zelfvertrouwen te geven dat het ging lukken. Het af en toe voorhouden van een spiegel was zinvol. Ook de rust waarmee hij begeleid en altijd het luisterend oor heb ik als zeer prettig ervaren. Ook het meedenken heeft enorm geholpen.