Ben.bij de fysio gekomen door mijn pols fractuur en.heeft me.zo.geholpen dat ik.gewoon mijn ding en werk.kan doen en.als.ik problemen met andere lichaams functies heb word ik super geholpen en om... Ben.bij de fysio gekomen door mijn pols fractuur en.heeft me.zo.geholpen dat ik.gewoon mijn ding en werk.kan doen en.als.ik problemen met andere lichaams functies heb word ik super geholpen en om alles word gedacht en aangepast voor het beste resultaat zal.dit altijd aanprijzen bij anderen

Gert-jan

Zo gaan goed met jou om en vriendelijk.
Toppers vind ik.mvg gert jan

Wanneer iemand (ongeveer) dezelfde situatie ervaart, als waar mijn kind in zat

Klachten worden serieus genomen en goed behandeld. Verder een erg sympathieke man.

Antjo Dieterman

Hij is geïnteresseerd in de persoon zelf . Vraagt veel wat ik allemaal doe en hoe en komt er dan achter waardoor mijn klachten komen.

Gerda Begeman-de Jager

Verschillende therapeuten bij jullie gehad. Ze nemen me serieus en gaven goede behandeling.
Huidige therapeut heeft ook humor, luistert goed en behandelt dat wat op dat moment het belangrijkste is. Ik ben heel tevreden.

Goed behandeling gehad, verder gekeken dan alleen het probleem waar ik voor kwam

Mensen met dezelfde klachten kunnen prima door hem geholpen worden.