Wendel Lamain

Het enthousiasme en vrolijkheid van de fysiotherapeut zelf

Werd snel geholpen. Bij de eerste fysio afspraak merkte ik meteen al een groot verschil. Ik ben zeer tevreden

Ik vond Florian heel goed in alles, uitleg, begeleiding. Dus ik heb er niets op aan te merken.

De begeleiding en expertise van de fysiotherapeut

Duidelijke uitleg, deskundig, juist advies met resultaat

Deskundig advies,goede behandeling,goed contact met de de chirurg
Duidelijke behandeling
Vriendelijk en in mijn geval heel begripvol
Ik hoop niet dat het nodig is ,maar dan kom ik...
Deskundig advies,goede behandeling,goed contact met de de chirurg
Duidelijke behandeling
Vriendelijk en in mijn geval heel begripvol
Ik hoop niet dat het nodig is ,maar dan kom ik zeker weer
Men kent de patiënt

Henk meijer

Het goede hulp bij mijn klachten voor en na de operatie van men duim slijtage .

Jeanet heeft me vanaf het begin goed begeleid en geadviseerd ook advies gegeven terug te gaan naar de huisarts omdat er geen verdere vooruitgang inzat. Na de operatie weer terug gekomen voor... Jeanet heeft me vanaf het begin goed begeleid en geadviseerd ook advies gegeven terug te gaan naar de huisarts omdat er geen verdere vooruitgang inzat. Na de operatie weer terug gekomen voor behandeling. Ze heeft alles “uit de kast” gehaald om me te helpen. Advies en begeleiding was super!

De fysiotherapeut is erg vriendelijk, belangstellend en cliëntgericht. Geeft duidelijk de mogelijkheden maar ook de grenzen aan van de behandeling. Doet er alles aan om het hulpmiddel passend en... De fysiotherapeut is erg vriendelijk, belangstellend en cliëntgericht. Geeft duidelijk de mogelijkheden maar ook de grenzen aan van de behandeling. Doet er alles aan om het hulpmiddel passend en draagbaar te maken.