De deskundigheid, de duidelijke uitleg mbt de behandeling, getoonde betrokkenheid
Hele...Ze was heel duidelijk over allerlei zaken.De begeleiding ook prima,ze gaf goede uitleg bij alles wat ik vroeg of wat ze deed.Verder gewoon hè
Hele vriendelijke aangename therapeut..Ze gaf hele duidelijke uitleg bij alles wat ze deed en gaf duidelijke antwoorden op mijn vragen.
Ze is heel kundig en professioneel maar ook heel goed benaderbaar voor zowel mijn dochter als voor mij. Heel eerlijk in de behandeling en vooruitgang, maakt keuze om de Podoloog erbij te...Ze is heel kundig en professioneel maar ook heel goed benaderbaar voor zowel mijn dochter als voor mij. Heel eerlijk in de behandeling en vooruitgang, maakt keuze om de Podoloog erbij te betrekken. Ze heeft mij een vertrouwd gevoel gegeven, laagdrempelig contact. Echt een topper !!!
Het vakmanschap van deze Fysiotherapeut
In het bijzonder voor hand therapie
Deskundig humor
Eigenlijk altijd. Het is een goede therapeut
Geeft goed gehoor aan je klachten. Vraagt bij elke sessie, hoe het gaat. Verder goede behandelingen gehad, qua massages en dry-needling.
Luistert goed is eerlijk wat wel en niet moet... praat makkelijk