Ontvangst, clientgerichtheid, efficiency, kundigheid

Heel vriendelijk en ook al ben ik er 2 keer geweest heb ik het als heel prettig ervaren.

Ik heb veel beperkingen en mijn hele verhaal gedaan.daar zou een programma opgemaakt worde. Vervolgens kwam ik voor de oefeningen .
Ik moest een oefening doen waarbij de therapeut zei je moet...
Ik moest een oefening doen waarbij de therapeut zei je moet wel door je voeten/enkels buigen maar dat kan niet heb ik uitgebreid besproken omdat mijn enkel vast gezet is. Oooh ja zei de. Therapeut dat is ook zo. Toen moest ik een andere oefening doen met mijn handen maar dat lukte niet omdat mijn pols is vast gezet. Ik vroeg de therapeut wat het nut was een een 1,5 uur intake gesprek als alles is afgestemd voor mensen zonder beperking….. ik ben na 1x niet weer geweest. Voelde me ongehoord onbegrepen het leek wel of er een standaard programma afgewerkt moest worden. Het heeft mij veel verdriet gedaan. Gelukkig via de huisarts bij de juiste persoon terecht gekomen

Een zeer kundige- fijne- en enthousiaste behandelaar.

Pia Rosing

Hij legt alles heel erg goed uit en neemt de tijd voor je wat heel belangrijk is