Als het voorbij komt beveel ik Guido aan. Ik heb vertrouwen in zijn vakmanschap.

M. Bleecke

Mijn fysio is een kundige en enthousiaste fysiotherapeut. Heeft plezier in zijn werk en dat straalt hij uit. Zet de behandeling niet onnodig door, je merkt dat hij je serieus neemt.

De fysiotherapeut geeft een goede uitleg en luister goed naar de behandelde patiënt wat de klachten die wil behandelen. Zeer betrouwbaar t.o.v de patiënt.

Hij is super goed in uitleggen wat je moet doen en hij helpt je er heel goed bij

Ze luisterde goed naar mijn zoon, en dacht mee en ging in overleg met beide.

Vanaf de 1e (manuele) behandeling jaaaaren geleden, heel blij met haar. Ze pakt door. En na een zware operatie in 2018 heeft ze me nog meer geholpen. Mn rug behandeld, advies en doorverwijzing voor... Vanaf de 1e (manuele) behandeling jaaaaren geleden, heel blij met haar. Ze pakt door. En na een zware operatie in 2018 heeft ze me nog meer geholpen. Mn rug behandeld, advies en doorverwijzing voor littekenbehandeling, samenwerking met bekkentherapeut, maar me daarnaast ook geestelijk geholpen.

Ze begrijpt mij volledig,en ik kan met al mijn klachten bij haar terecht! en ze doet haar werk heel goed...zelfs voortreffelijk!??