In totaal heb ik drie fysiotherapeuten gehad en alle drie, niet één uitgezonderd, waren zeer kundig en vriendelijk en ze zaten allemaal op dezelfde lijn wat het plan van aanpak betreft, waardoor ik... In totaal heb ik drie fysiotherapeuten gehad en alle drie, niet één uitgezonderd, waren zeer kundig en vriendelijk en ze zaten allemaal op dezelfde lijn wat het plan van aanpak betreft, waardoor ik alle vertrouwen had dat het wel goed zou komen. En tot dusverre is het goed gekomen.

Omdat er goed naar mij geluisterd werd wat er allemaal aan de hand was. en dat voelde goed.de behandeling voor mijn pols is goed verlopen.

De fysiotherapeut was heel vriendelijk. Hij luisterde heel goed. Hij was heel leuk om mee te praten. En hij heeft alles op een goede en makkelijke manier uitgelegd.

Esmee is heel betrokken bij het kind. Tijdens het verlof van Esmee heeft mijn zoon iemand anders gehad en gevoelsmatig was die iets minder enthousiast. Wel wil ik vermelden dat de vervangster in... Esmee is heel betrokken bij het kind. Tijdens het verlof van Esmee heeft mijn zoon iemand anders gehad en gevoelsmatig was die iets minder enthousiast. Wel wil ik vermelden dat de vervangster in corona tijd de boel moest overnemen en dat is niet makkelijk.
Maar goed, Esmee is zeker iemand die ik zou aanbevelen!

Duidelijke en professionele behandeling en uitleg.

Als ik mensen spreek met vergelijkbare klachten

Klachtenvrij maken. Het draaglijk maken dat is wat we willen en dat realiseert hij.