A

Ik heb big bag mix hout gekocht, hout ziet er vochtigheidsgraad hoog. Volgens mij dat komt door een sommige blokken zijn groot en onregelmatig gekloven is. Jammer vorige keer bij andere bekende... Ik heb big bag mix hout gekocht, hout ziet er vochtigheidsgraad hoog. Volgens mij dat komt door een sommige blokken zijn groot en onregelmatig gekloven is. Jammer vorige keer bij andere bekende bedrijf was ovengedroogde hout ook moeilijk te stoken. "Helaas toch niet opgelost"

Friso

Hout is mooi geleverd in een big bag. Wel nog veel kleine stukken en er zit bij verbranding toch nog wel veel vocht in. Brand wel lekker langzaam. Goede opvolgactie van bewust haardhout bedankt... Hout is mooi geleverd in een big bag. Wel nog veel kleine stukken en er zit bij verbranding toch nog wel veel vocht in. Brand wel lekker langzaam. Goede opvolgactie van bewust haardhout bedankt daarvoor.

Carolien

Bestellen ging makkelijk en ook de bestelling is op de juiste dag bezorgd. Er is niet van tevoren gebeld en het is voor de deur neergezet. Mooi hout!

Bramkov

Keurig aan alle afspraken gehouden en op de minuut nauwkeurig afgeleverd. Prijs oké.

Derek

Prima club om haardhout te kopen. We hadden een klein administratief misverstandje dat onmiddellijk goed werd opgelost. Aanrader

Stefan

Snelle levering en netjes van te voren gebeld volgens afspraak