Veel keuze, makkelijk bestellen, snel en netjes bezorgd. Ik raad deze website zeker aan!
Tim
14okt2021 Toevoeging aan verhaal hieronder: Bewust Haardhout nam contact op en ik heb kunnen laten zien en uitleggen wat ik aantrof. Er moet iets fout gegaan zijn bij productie, want normaliter...14okt2021 Toevoeging aan verhaal hieronder: Bewust Haardhout nam contact op en ik heb kunnen laten zien en uitleggen wat ik aantrof. Er moet iets fout gegaan zijn bij productie, want normaliter zaagt hun machine echt alles op 25cm. Ze boden een uitstekende oplossing aan en daarmee verdienen ze 5 sterren. Er kan altijd wat fout gaan, maar als dat dat goed wordt opgelost geeft dat vertrouwen voor volgende bestellingen! 13okt2021 Snelle communicatie en levering! Echter in de eerste week reeds 10 stukken van 40+cm tegen gekomen.. Dit past niet in mijn kachel helaas. Op de site staat; "Het hout is op een lengte van 25 cm gezaagd en in handzame stukken gekloofd." Dit gaat dus niet helemaal goed ergens.
Thomas
Nette levering. Mooi hout in bigbag. Netjes op tijd geleverd.
Jan
Snelle levering, houtblokken op goed formaat en op de plek gezet die ik graag wilde.
A.
Snelle levering, prima hout.
MSS
Mooi hout, goed droog en prima levering in bigbag
Quintus
Goede service, vriendelijke medewerkers, prima droog openhaardhout wat uitstekend brand met mooie vlammen.
Tim
Mooi essenhout, op tijd geleverd in een bigbag. Ik gebruik het in mijn pizza-oven. Het hout brandt mooi schoon op.
Olphaert
Prima hout, goed droog, mooie stukken van min of meer gelijke lengte. Geen fratsen als 'overgedroogd'....
Marcel
2e keer besteld, wederom helemaal goed en weer prachtig hout, Alles mooi op maat en droog. Tot de volgende bestelling!