Goed gedroogd en gezaagd hout en de levering volgens afspraak.
Klant
Snelle levering en goede kwaliteit en goed droog, niet te grote brokken
Melle
Na bestelling een enkele keer contact gehad, ging snel en direct. In de vrachtwagen was de bigbag omgevallen, maar dat werd keurig opgelost door het uitgevallen hout op te stapelen op de oprit naast...Na bestelling een enkele keer contact gehad, ging snel en direct. In de vrachtwagen was de bigbag omgevallen, maar dat werd keurig opgelost door het uitgevallen hout op te stapelen op de oprit naast de bigbag. Prima hout (beuken), wel kleinere stukken en meer gevarieerd dan verwacht.
Jacqueline
Netjes volgens afspraak voor de deur afgeleverd. Hout daarna zelf op de juiste plek plek gestapeld. Mooie blokken.
Goed droog hout, mooie gelijke stukken dus opslag ook erg gemakkelijk; zeer prettige en behulpzame communicatie. Fantastisch snelle levering. Echt helemaal tevreden. Dank! Tweede keer dat ik hier...Goed droog hout, mooie gelijke stukken dus opslag ook erg gemakkelijk; zeer prettige en behulpzame communicatie. Fantastisch snelle levering. Echt helemaal tevreden. Dank! Tweede keer dat ik hier hout besteld heb.
Henk
Prima kwaliteit hout. Goed gedroogd. Geeft mooi vlammeneffect.
M
Goed beukenhout snel geleverd.
John
Correcte behandeling, snelle levering Kwaliteit hout Alles klopte.