Goede ervaring, leuke intructeur, die het op een fijne manier duidelijk uitlegt.
Jolanda / De kromme draai
Deskundig en goede informatie. Goed bereikbaar.
DJI
Duidelijke prettige uitleg.
Universiteit Leiden
Interessante en leerzame training
Tim
Prima instructeur, gesprek kwam leuk tot gang en mevrouw kwam met interessante metaforen. Trainingsmateriaal was op orde, training was naar verwachting. Ik leer persoonlijk meer van...Prima instructeur, gesprek kwam leuk tot gang en mevrouw kwam met interessante metaforen. Trainingsmateriaal was op orde, training was naar verwachting. Ik leer persoonlijk meer van praktijkonderwijs dan saaie theoretische stof. Experimentjes met bijvoorbeeld het toevoegen van elementen aan een vuur, om te kijken wanneer het vuur oplaait, of het bewust moeilijk maken van blussen kan een goede toevoeging zijn aan de training. Zo weten kandidaten ook vooral wat ze niet moeten doen in het geval van brand.
Nico van der Weide
Goede duidelijke cursus en examendag
Zorg groep Ter Weel
De training is erg praktijk gericht de onderwerpen die we bespreken zijn handelingen die je moet kunnen in geval van nood en het is fijn dat je dat ieder jaar kunt oefenen. En bespreken met elkaar...De training is erg praktijk gericht de onderwerpen die we bespreken zijn handelingen die je moet kunnen in geval van nood en het is fijn dat je dat ieder jaar kunt oefenen. En bespreken met elkaar en toch ook weer nieuwe dingen leert.
Ruben
Prima training. Alles komt aan bod.
M. Kossen
Weer een leerzame cursus gehad met een leuke groep/instructeur.