Fijn om deze training te mogen volgen. Alle spullen liggen van tevoren klaar. Alles wordt helder verteld, met veel praktijkopdrachten en er is ook ruimte om je eigen ervaringen/vragen te delen.
Argos
SWV VO 2505
Prettig helder en met een fijn tempo. Voor iedereen was er ruimte. Maakte niet uit of je eerste herhaling of 10e deed iedereen kon meekomen.
Martha Ursem
Veel theorie van te voren, met te veel technische informatie over brandveiligheid. Het leek op informatie voor de brandweer. Op de praktijkdag was er tijd om met elkaar te oefenen maar te...Veel theorie van te voren, met te veel technische informatie over brandveiligheid. Het leek op informatie voor de brandweer. Op de praktijkdag was er tijd om met elkaar te oefenen maar te weinig tijd om dat goed te bespreken.
Fluss B.V.
Leerzame dag, maar de online theorie modulen waren te uitgebreid naar mijn mening. Je leert de handelingen pas echt op de praktijkdag.
Jeanine/Hornbach
Molenkamp
Als goed
Holland Casino Utrecht
Training op een leuke maar soms ook serieuze wijze met op zijn tijd een grap en een grol.