BHV.nl

Instructeur
Inhoud training
Verhouding theorie - praktijk

Argoszorggroep

Prettige cursus zowel theorie als praktijk

Bovenwegen, Zeist

Enthousiaste, fijne docent.
Stof werd op een prettige manier aangeboden, en zeker geen droge stof.

Daan

Super fijne leerzame dag, goede uitleg met waar nodig leuke humor toegevoegd. Werkt met een goede acteur, al met al een goede samenwerking mogen toeschouwen en beleven.

Ruud Kooke, Pantheon Automatisering

Er wordt op een prettige en rustige manier training gegeven door een zeer deskundige trainer. Aantal deelnemers is prima en leuke interactie. Helaas geen Lotus, maar dat is ook wat lastig tijdens... Er wordt op een prettige en rustige manier training gegeven door een zeer deskundige trainer. Aantal deelnemers is prima en leuke interactie. Helaas geen Lotus, maar dat is ook wat lastig tijdens een herhaling van 1 dag.

Dept

We hebben de training gehad op onze eigen locatie. Hierbij heeft de trainer van bhv.nl een combinatie van theorie en praktijk in een doorlopend scenario verweven. Dit zorgde voor een fijne... We hebben de training gehad op onze eigen locatie. Hierbij heeft de trainer van bhv.nl een combinatie van theorie en praktijk in een doorlopend scenario verweven. Dit zorgde voor een fijne afwisseling waardoor kennis direct getoetst werd en toegepast kon worden. Het scenario gaf tevens perspectief in hoe situaties waarbij hulp nodig is samen kunnen komen en hoe je daarbij handelt. Ik kan de training zeker aanbevelen!

TU delft

Herhalingsursus is compact en behandeld de meest urgente zaken.

Seren Ozturk

Ik vond het erg leerzaam en plezierig. Ik heb veel nieuwe vaardigheden opgedaan, zoals eerste hulp verlenen, brandbestrijding, en levensreddende technieken. Deze cursus heeft me waardevolle kennis... Ik vond het erg leerzaam en plezierig. Ik heb veel nieuwe vaardigheden opgedaan, zoals eerste hulp verlenen, brandbestrijding, en levensreddende technieken. Deze cursus heeft me waardevolle kennis bijgebracht.