remco de man

Zeer goed, snel geleverd en met een persoonlijke touch!

Super! Fijn contact, perfecte levering naar buitenland.

Ruim assortiment en uitstekende klantenservice. Een bier dat niet op voorraad was werd in overleg met mij vervangen door een passend alternatief. Ik ben van sommige wijnwinkels gewend dat ze er... Ruim assortiment en uitstekende klantenservice. Een bier dat niet op voorraad was werd in overleg met mij vervangen door een passend alternatief. Ik ben van sommige wijnwinkels gewend dat ze er gewoon een andere fles tussen stoppen.
Dit is dus een aangename verrassing!

Bram van Os

Bestelling klopt altijd keurig, altijd een leuk persoonlijk kaartje en netjes verpakt.

Debby Oldeboer

Mijn favoriet voor het bestellen van speciaal bier. Erg veel variatie, overzichtelijke website en snelle levering.

Sryl73

Conforme ,bien emballé, livraison rapide 5 jours.
Je précise que je en France.(savoie).
Je recommande.

Ronald Bouma

Zoals te doen gebruikelijk weer geweldig.

Sander van Uden

Mijn ervaring met bierloods22 is zeer goed, afgelopen week voor het eerst hier verschillende biertjes besteld. Snel geleverd, goed stevig verpakt en met een leuk kaartje en een aantal viltjes erbij.... Mijn ervaring met bierloods22 is zeer goed, afgelopen week voor het eerst hier verschillende biertjes besteld. Snel geleverd, goed stevig verpakt en met een leuk kaartje en een aantal viltjes erbij. Al met al een hele goede ervaring!