Voldoet het product aan jouw verwachtingen?
Hoe heb je het contact met ons ervaren, indien je vooraf contact met ons hebt gehad?
Wat is je indruk van onze website?

Martien van Helvoort

Snelle service en goed advies.

Bijzonder goed

Wat voor verbeterpunten of tips zou je ons willen geven?

Proberen zo goed en klantvriendelijk te blijven

Edith van Leeuwen

Klantvriendelijk en snel

Wat voor verbeterpunten of tips zou je ons willen geven?

geen verzendkosten bij besteding boven een bepaald bedrag

Snel en correct

A.L. Steigerwald

Bestelling geplaatst. 8 mm reiningingsponsjes ontvangen ipv 10 mm

Wat voor verbeterpunten of tips zou je ons willen geven?

nog geen reactie op mail gehad

Reactie Biertap-shop.nl:

Geachte heer Steigerwald,
Excuses voor het ongemak. Wij sturen u vandaag nog de 10mm sponsjes toe per post.

Arno Joosten

Wat voor verbeterpunten of tips zou je ons willen geven?

clean setje gekocht echter geen beschrijving bij. Schoonmaak fles bevat alleen de taal pools. Aangezien schoonmaak spul is lijkt een beschrijving van mogeljk gevaren minimaal.

Reactie Biertap-shop.nl:

Beste Joost,
Beste Joost,
Bedankt voor uw feedback. Als het goed is heeft u na uw bestelling ook een mail ontvangen met links naar ons kennisblog. Daar staat in tekst en instructievideo's uitgelegd hoe u een tap moet reinigen en hoe u het reinigingsmiddel gebruikt.

Jeffrey Huyghe

Wat voor verbeterpunten of tips zou je ons willen geven?

Als de telefoon moet worden doorgeschakeld dat je niet hoort, die belg belt

Tom Bijker

Gewoon top. Als nieuweling ben ik zeer goed op weg geholpen. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord met tegelijk linkjes naar de juiste onderdelen op de site. Het klopte allemaal en snelle... Gewoon top. Als nieuweling ben ik zeer goed op weg geholpen. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord met tegelijk linkjes naar de juiste onderdelen op de site. Het klopte allemaal en snelle levering.

Was gewoon goed.

Charles van Kampen

Het was zeer goed

gewoon zo door gaan

Tom Broens

Uitstekende service! Heb al tweemaal contact met ze opgenomen om wat uitleg te vragen en beide keren hebben ze me ontzettend goed geholpen. Vervolgens was het plaatsen van mijn bestellingen en... Uitstekende service! Heb al tweemaal contact met ze opgenomen om wat uitleg te vragen en beide keren hebben ze me ontzettend goed geholpen. Vervolgens was het plaatsen van mijn bestellingen en betalen erg makkelijk. Levering was snel en kwaliteit van de aangeschafte artikelen voldoen volledig aan de verwachting. Kan niks anders zeggen dan dat dit elke keer een uitstekende ervaring is geweest.