Andrew Hypher

Excellent!

Suzanne Faulhaber

Mooie stoffen en supersnel geleverd!

Kim Van oirschot

Goede beschrijving van het produkt, snelle levering

Suzanne

Mooie stoffen en supersnel geleverd. Top!

Marie jose

Hele snelle levering, stoffen zijn prachtig. Prima service, op mail wordt direct gereageerd en ik werd zelfs gebeld of ik het bijbestelde garen niet in een andere kleur had gewild, omdat deze niet... Hele snelle levering, stoffen zijn prachtig. Prima service, op mail wordt direct gereageerd en ik werd zelfs gebeld of ik het bijbestelde garen niet in een andere kleur had gewild, omdat deze niet matchte bij de stof. Dat noem ik nog eens service! Ik bestel al mijn stoffen hier en dat blijf ik doen.

Kelly

19 juni besteld, goederen nog altijd niet aangekomen. Geen idee waar pakket is, geen reactie op mijn mails en geld nog niet terug gekregen!!

B. v. Kalkeren

Ik heb nu voor de 2e keer besteld. De eerste keer was een van de drie stoffen echt een hele andere stof. Ok, kan gebeuren. Nu weer besteld, omdat ik van een andere stof te kort kwam. Ook elastiek en... Ik heb nu voor de 2e keer besteld. De eerste keer was een van de drie stoffen echt een hele andere stof. Ok, kan gebeuren. Nu weer besteld, omdat ik van een andere stof te kort kwam. Ook elastiek en nog wat andere spullen. Is de elastiek de multicolor, terwijl ik de regenboog heb besteld. Wel allebei de keren heel snel geleverd, maar verkeerde leveringen op tijd zit ik niet op te wachten. Erg jammer.

M.S.

Ben zeer tevreden over mijn bestelling. Heb nog telefonisch contact gehad omdat ik twijfelde over de kleur en ben daarin super goed en eerlijk geadviseerd.

Angie

Super, ik werd zelfs gebeld of de kleuren moesten matchen want dat was niet het geval , die mevrouw heeft het juiste erbij gedaan. Nooit eerder meegemaakt. Nogmaals dank.

Ariane

Mooie fleece, hartstikke bedankt !!!!