Received a piece full of small holes, not usable for me anymore. Haven't got any answer on my email. Color is also very different than on a website.
Richard
Via de website a 4.95 euro m1 totaal 3 meter stof gekocht en moest 23 euro betalen? 3 x 4.95 euro is bij mij net geen 15 euro! Op mijn mailtje over het prijsverschil wordt niet meer...Via de website a 4.95 euro m1 totaal 3 meter stof gekocht en moest 23 euro betalen? 3 x 4.95 euro is bij mij net geen 15 euro! Op mijn mailtje over het prijsverschil wordt niet meer gereageerd vandaar deze review. Jammer!
Vanlerberghe
Ik was tevreden over de snelle levering maar er zat een verkeerd stuk stof in. Ik kreeg geen antwoord op mijn vele mails, ik heb nu een stuk stof die ik helemaal niet kan gebruiken. De communicatie...Ik was tevreden over de snelle levering maar er zat een verkeerd stuk stof in. Ik kreeg geen antwoord op mijn vele mails, ik heb nu een stuk stof die ik helemaal niet kan gebruiken. De communicatie kan zeker beter.
J.A van der Plas
Super mooie kwaliteit softshell al paar keer besteld . Echt een top bedrijf. Ben blij dat ik deze gevonden hebt
N.B
Onprofessioneel
annie
Door Corona online besteld, maar wat een fijne service en zeer zeker mooie stoffen van een mooie kwaliteit. Ga het zeer zeker meer doen, een dikke pluim voor jullie.
F Alkan
1e keer besteld. Netjes, binnen 36 uur bezorgd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de stoffen. Hoewel ik geen idee had van de kwaliteit door online bestellen. Zeer tevreden!
Wanda Roszak
Heel erg bedankt voor de snelle levering door poststoffen, ik heb voor het eerst besteld, Ik maak me altijd een beetje zorgen over de kleuren en stoffen, als ik het niet aanraak, zal ik het...Heel erg bedankt voor de snelle levering door poststoffen, ik heb voor het eerst besteld, Ik maak me altijd een beetje zorgen over de kleuren en stoffen, als ik het niet aanraak, zal ik het live zien, Ik raad iedereen deze winkel aan, de stoffen zijn prachtig! Ik ben erg tevreden en ik weet dat ik al een eigen stoffenwinkel heb, Nogmaals bedankt, ik wens jullie allemaal gezond, vrolijk Pasen, beste wensen , Wanda Roszak ??????