Klantvriendelijkheid / Customer friendliness
Snelheid levering / Speed delivery
Reactiesnelheid / Reaction speed
Info over verloop order / Info about pass order

Talens

Ik zou binnen 3 (werk)dagen het bestelde product ontvangen. Echter na 7 dagen nog niets hebben ontvangen

afspraak nakomen

Geachte heer Talens,
Ik heb u netjes een mail gestuurd alvorens ik hier zou antwoorden. Hierop krijg ik geen respons van u dus zal ik ook hier netjes antwoorden.
U heeft op woensdag 7...
Geachte heer Talens,
U heeft op woensdag 7 augustus om 16.10 uur een bestelling gedaan van een regenjas, om 16.15 heeft u daarvan een mail van ons ontvangen dat wij het product besteld hadden bij onze leverancier met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen ( dit staat ook aangegeven bij dit product ) Uw bestelling is op donderdag 8 augustus aan ons verzonden vanuit Engeland. Vervolgens zit er een weekend tussen, waarbij DPD niks levert. Wij hebben uw bestelling op dinsdag 13 augustus ontvangen, en vervolgens direct aan u verzonden ( dat is de vierde werkdag ) Uw bestelling is dus gewoon op tijd geleverd aan u. Ik snap dus even niet het verhaal van u dat wij binnen 3 dagen zouden leveren? Dit is niet door ons vermeld en/of staat ergens aangegeven. Ook het feit dat u schrijft dat we 7 dagen verder zijn is vreemd, u besteld op een woensdag en de review is van maandag? Wij hebben netjes op tijd geleverd aan u.

Mhj Koene

Goede website

Roland van der Giessen

Vlotte en correcte levering van het bestelde.

Sterke punten / Strong points

Grote maten, duidelijke maattabellen, vlotte levering, ruim assortiment.

Verbeterpunten of tips / Improvements or tips

Inlegstrips in zwemkleding en ondergoed zodat dit hygiënisch kan worden gepast en dan zo nodig ook geretourneerd/geruild mag worden.

Geachte klant,
Bedankt voor uw bestelling, om terug te komen op uw verbeterpunt. We hebben dat 8 jaar geleden gedaan en toen werden we vaak bedonderd. Door de vele problemen hebben we toen besloten om dit niet meer retour te nemen.

Frans van

Was snel en precies op maatgeen

Snel

Geachte klant

Evers

Zeer goed

Sterke punten / Strong points

kwaliteit, prima materiaal, snelle levering

Miranda Hofman

Super netjes in gepakt toppie

Koos Koster

Uitstekend, snelle levering!

N.V.T.

N.V.T.

nvt

Gewoon goed

Sterke punten / Strong points

word netjes op tijd geleverd ;-)

nog geen

Sven

Bestellen ging erg makkelijk en de order was netjes verpakt en kwam op de afgesproken dag bij me.

Sterke punten / Strong points

Wat er op de website staat dat krijg je ook echt.

Verbeterpunten of tips / Improvements or tips

Bij de T-shirts ook aangeven dat de lengte van de shirts per merk verschillen

Geachte klant.
Bedankt voor uw review. Wij geven bij elke merk aan wat de maatvoering is. Ook staan van alle merken een matentabel op onze website. Elke merk heeft inderdaad zijn eigen omvang en lengte, en dat geven we netjes aan met de maatvoering.
Mvg Biggymanskleding team.

Bert van der Bend

Was een super pakket, snelle levering, mooie samenstelling

snelheid

goed na verpakking kijken

Geachte klant.
Bedankt voor uw review, wat bedoelt u precies met goed na de verpakking kijken? Want wij versturen alles in een blanco verzendzak ( nieuw )
Ik hoor graag van u.
Mvg...