BIJN.nl

Vd heuvel

Prima ervaring!

Grondig onderzoek
Duidelijke rapportage heeft ons voor veel ellende behoed

Kaya

Ik ben zeer tevreden met BIJN.nl en de hun service. Ik beveel het zeker aan.

Sterke punten BIJN.nl

Communicatie is zeer goed, houden zich aan hun afspraken. Zeer professioneel en goede service. Verhouding prijs en kwaliteit zeer goed.

Martin Legtenberg

Zeer correct, duidelijke rapportage met gebreken en te verwachten kosten. Controleur was mooi op tijd en heeft alles goed kunnen inspecteren.

Sterke punten BIJN.nl

Erg goede en correcte rapportage, van goede technische kwaliteit.
Nam ruim de tijd voor alle bouwkundige aspecten die hij heeft moeten controleren.
Ook het deel met asbest kwam in de...
Erg goede en correcte rapportage, van goede technische kwaliteit.
Ook het deel met asbest kwam in de rapportage goed naar voren, en of dit kon blijven zitten.

Reactie BIJN.nl:

Bedankt voor de mooie beoordeling, heel veel woonplezier!

Jan

Had een lekkage en konden niet duidelijk het probleem vinden. Na inspectie van Bijn een duidelijk en goed gemotiveerd rapport om deze lekkage problemen aan te pakken en hopelijk zo op te lossen.

Prettige en goede communicatie

Reactie BIJN.nl:

Daar zijn we voor, proberen net zolang te vinden waar de oorzaak vandaan komt. Fijn dat het kan worden opgelost.

Lisa

Deskundig persoon die al mijn vragen kon beantwoorden. De bouwtechnische keuring was dezelfde dag opgeleverd.

Sterke punten BIJN.nl

Klantvriendelijk, snel, effectief en deskundig

Wesley

Prima rapport, goede communicatie. Afstemming met verkopers is goed gegaan

Sterke punten BIJN.nl

Prima rapport tegen een goede prijs

A.v.Musscher

Inspectie

Iri

Fijn contact persoon, goed en snel geregeld.

Vriendelijk en professioneel

P Storre

Prima gegaan

Goede kennis van zaken

Saar

Slechte ervaring met BIJN.nl! De keuring stelt weinig voor, omdat hetgeen in het rapport staat niet overeenkomt met de werkelijke staat. Zichtbare gebreken zijn gemist, onderdelen zijn overgeslagen... Slechte ervaring met BIJN.nl! De keuring stelt weinig voor, omdat hetgeen in het rapport staat niet overeenkomt met de werkelijke staat. Zichtbare gebreken zijn gemist, onderdelen zijn overgeslagen en of niet geïnspecteerd (zolder niet opgegaan, geen ladder gebruikt voor dak) Gevolg 14.000 euro herstel kosten. Vervolgens niet bereid om in gesprek te gaan, klacht wordt niet serieus genomen. (oud telefoonnummer wordt gebeld, op mails geen reactie). Pas na deze review weer contact. Helaas komt hier niks uit voort. Wij wensen dit niemand toe!

Negeren van emails

Reactie BIJN.nl:

We hebben meerdere malen contact met u gehad, daarnaast zijn we zelf nog een keer komen kijken naar aanleiding van de klacht. We hebben zelf geprobeerd met een aannemer naar een oplossing te zoeken,... We hebben meerdere malen contact met u gehad, daarnaast zijn we zelf nog een keer komen kijken naar aanleiding van de klacht. We hebben zelf geprobeerd met een aannemer naar een oplossing te zoeken, echter had u zelf al iemand ingeschakeld die uiteindelijk wat u zelf ook toegaf het dak nog erger heeft gemaakt.