BIJN.nl

A. Wassink

Duidelijk en begrijpelijke informatie en snel geregeld.

Duidelijk en snel

Edwin van der Hoek

Nadat ik een bouwkundig rapport van mijn (te koop staande) woning zag en het op 1 punt niet mee eens was, heb ik telefonisch contact met BIJN gehad en gevraagd om een contra- expertise. Uitgelegd... Nadat ik een bouwkundig rapport van mijn (te koop staande) woning zag en het op 1 punt niet mee eens was, heb ik telefonisch contact met BIJN gehad en gevraagd om een contra- expertise. Uitgelegd waar ik het niet mee eens was en dat ik een dead-line had naar de potentiele kopers van mijn woning. Er werd zeer snel geschakeld; van aanvraag, offerte en afspraak maken tot de daadwerkelijke inspectie ging supersnel. Dankzij het goede meedenken en snel handelen van de medewerker heb ik nu een rapport dat mijn vermoedens van een verkeerde waarneming bevestigd.

Sterke punten BIJN.nl

Meedenken, zeer vriendelijke medewerker. duidelijke offerte.

Jeroen

Ik heb een goede ervaring gehad met taxateur Quint van Bijn. Snelle doorlooptijd en er zit duidelijk expertise.

Expertise, snelheid

A. de Bever

Opleveringskeuring nieuwbouw appartement

Deskundig, zorgvuldig,

Amber

De afspraak was snel gemaakt en we zijn blij met het advies dat gegeven is!

Sterke punten BIJN.nl

Makkelijk contact, goede specialisten, komt afspraken na

Lukas

Fijne goede kwalitatieve keuring

Gaat erg secuur te werk

Wij zijn tevreden

Sterke punten BIJN.nl

deskundigheid mbt het letten op deatisl

Rijntjes

Echt top! Onze inspectie was vrijdags en we hadden tm vrijdag 23.59 om van de koop af te zien. Normaal duurt een rapport paar werkdagen maar we werden meteen na inspectie gebeld en rapport kwam... Echt top! Onze inspectie was vrijdags en we hadden tm vrijdag 23.59 om van de koop af te zien. Normaal duurt een rapport paar werkdagen maar we werden meteen na inspectie gebeld en rapport kwam dezelfde avond nog binnen. De service is echt super.

Goede service. Vriendelijke mensen. Ben zeer tevreden

timmer&onderhoudsbedrijf pc buitelaar

Snelle opname en rapport alleen slechte nazorg!

Vriendelijk

Cozijn

Top, goede uitleg en zeer vriendelijk

Sterke punten BIJN.nl

Uitleg, verzorgd eruit zien en aardig