BIJN.nl

van Geel

Sterke punten BIJN.nl

Goede adviezen, waar je wat aan hebt.

Henk Timmerman

Bouwkundig inspecteur was een hele prettige man voor de technische keuring. Heel duidelijk over wat er gaat gebeuren. Vriendelijk in de omgang. Er bekwaam in zijn vak en tactvol in de benadering... Bouwkundig inspecteur was een hele prettige man voor de technische keuring. Heel duidelijk over wat er gaat gebeuren. Vriendelijk in de omgang. Er bekwaam in zijn vak en tactvol in de benadering richting ons en de verkoper van het huis.

Sterke punten BIJN.nl

Mooi op tijd. Bekwaam. Snel met het rapport. Scherpe prijs.

Justin Hazendonk

Zeer goed

Sterke punten BIJN.nl

Kritisch, kennis van zaken en weet de punten richting aannemer op een goede manier over te brengen

Roger Weerts

Vakkundige medewerker, gaan grondig te werk, rapport snel geleverd. Duidelijke afspraken mogelijk.

prijs. Vriendelijke medewerkers

R. A van Everdingen

Zeer goed

Sterke punten BIJN.nl

Serieus genomen, snelheid digitale rapport

Tieneke Kool

A. Gout

Uitstekend

Dedkundige kent zijn vak

Knottnerus

Zeer goede ervaring. Klantvriendelijkheid is hoog en goede uitleg.

Sterke punten BIJN.nl

De service en duidelijke rapporten.

C. de Ron

Zeer snel geregeld alleen ben ik niet gebeld over dag en tijdstip.

Vakkundig
Snel

Reactie BIJN.nl:

We hebben op verzoek direct contact opgenomen met de makelaar, ivm toegang. Uiteraard hebben we een mail gestuurd met datum en tijdstip. het was voor ons niet bekend dat u ook gebeld wilde worden.... We hebben op verzoek direct contact opgenomen met de makelaar, ivm toegang. Uiteraard hebben we een mail gestuurd met datum en tijdstip. het was voor ons niet bekend dat u ook gebeld wilde worden. excuses voor het ongemak.