BIJN.nl

S Zwart

Een aardige meneer die de keuring op het moment naar weten zorgvuldig uitvoerde, uiteindelijk in het rapport kwamen zaken ter sprake waar tijdens de keuring niks over verteld werd of waar naar... Een aardige meneer die de keuring op het moment naar weten zorgvuldig uitvoerde, uiteindelijk in het rapport kwamen zaken ter sprake waar tijdens de keuring niks over verteld werd of waar naar gevraagd werd tijdens de keuring. Hierdoor konden wij zelf alsnog achter heel veel zaken aan die tijdens de keuring gewoon direct gevraagd hadden kunnen worden.

Estelle

Slecht!

Pascal Baten

Goede vakkundige man met veel ervaring.

Sterke punten BIJN.nl

Snelle communicatie en scherp tarief.

A.Barry

Ik ben heel erg tevreden,de keurmeester had het werk goed en deskundig uitgevoerd . De woning heb ik niet gekocht want de verkoper wou niet meewerken.

Betrouwbaar en deskundige

Ben Jansma

Snelle reactietijd en deskundig.

Snelheid van (af-)handelen.

W. Bovee

Met één telefoontje was de bouwkundige keuring geregeld. Zij hebben contact opgenomen met de makelaar en de eigenaar van de woning om een afspraak te plannen. Dat kon al binnen drie dagen. Na afloop... Met één telefoontje was de bouwkundige keuring geregeld. Zij hebben contact opgenomen met de makelaar en de eigenaar van de woning om een afspraak te plannen. Dat kon al binnen drie dagen. Na afloop kreeg ik een zeer uitgebreid digitaal rapport toegestuurd.

Sterke punten BIJN.nl

Uitgebreide (en vriendelijke) telefonische info vooraf.
Afspraak kon op korte termijn gepland worden.
Na afloop zeer uitgebreid rapport.

pim steerneman

Bouwkeuring

Sanne van Kouterik- van der Veen

Keurige bouwkundige keuring uitgevoerd. Wij gaven alleen aan dat de keuken binnen twee jaar vervangen werd maar daar heeft hij helemaal niet meer naar gekeken. Ook in de goot is niet gekeken of de... Keurige bouwkundige keuring uitgevoerd. Wij gaven alleen aan dat de keuken binnen twee jaar vervangen werd maar daar heeft hij helemaal niet meer naar gekeken. Ook in de goot is niet gekeken of de lasnaden heel waren in verband met dat de boeidelen rot waren. We hadden het fijn gevonden als er even een ladder was gepakt om in de goot te kijken. Ook was meneer te laat.

Sterke punten BIJN.nl

Mooi koffertje, heel vriendelijk en verstand van zaken. Goede tips.

Bob

Vlot geregeld. Hartstikke prima, kon snel bij jullie terecht!

Sterke punten BIJN.nl

Goede kijk op dingen. Er werden dingen gezien die ik zelf nooit had opgemerkt