Ik ben tevreden over de toelichting en onderbouwing van de begroting
Ik ben tevreden over het gevoel dat de uitvaartbegeleider mij gaf
9.6/10
Ik ben tevreden over de invulling van de afscheidsdienst
9.6/10
Ik ben tevreden hoe de uitvaartbegeleider inspeelde op onze wensen en omstandigheden
9.6/10
Ik ben tevreden over de begeleiding door de uitvaartbegeleider op de dag van de uitvaart
9.6/10
Ik ben tevreden over de overige geleverde diensten op de dag van de uitvaart. (Denk aan, chauffeur, audio/video, locatie, bloemen, enz… )
Ik ben tevreden over de aandacht en tijd die de uitvaartbegeleider voor mij nam
9.6/10
Ik ben tevreden over de verzorging van de overledene
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste telefonische contact
Ik ben tevreden over de representativiteit van de uitvaartbegeleider
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste contact met de zorgmedewerkers van Bijnen Uitvaartzorg
9.6/10
Ik ben tevreden over het drukwerk
Goeverneur Marie Louise
Alle lof
Van Willigen
Een heel dienstverlenend bedrijf, luistert naar je wensen. Regelt bijna alles voor je. Ontneemt de praktische dingen in het begin.
Peters-van Extel
Wij zijn zeer tevreden over binnen uitvaart zorg , alles was heel persoonlijk en prima geregeld
Van Zwol
Zeer tevreden alles wordt netjes en rustig geregeld, vriendelijk personeel
Van Vlimmeren-Boeren
In 2020 voor het eerste in contact gekomen met jullie voor de Crematie van onze zoon die toen verzorgd werd door Alexander . Nu afgelopen januari mijn man is overleden heb ik jullie gebeld...In 2020 voor het eerste in contact gekomen met jullie voor de Crematie van onze zoon die toen verzorgd werd door Alexander . Nu afgelopen januari mijn man is overleden heb ik jullie gebeld met de vraag of Alexander de crematie voor ons zou kunnen regelen en ook nu weer was alles perfect geregeld .
Joep Gubbens
Keurig, attent, accuraat
Maas-van de Wouw
Goede en fijne uitvaartzorg
G. Hendrickx
Hele goede en prettige ervaring in een verdrietige periode
André van Rhee
Op basis van goede ervaringen in het verleden nu weer voor Bijnen gekozen. Zij maakten ook nu hun reputatie volledig waar. Wij hebben met name de benadering en inzet van Eugène enorm gewaardeerd.
Deering
Ik ben goed geholpen, het contact was fijn en onze wensen werden gehoord