Ik ben tevreden over de toelichting en onderbouwing van de begroting
Ik ben tevreden over het gevoel dat de uitvaartbegeleider mij gaf
9.6/10
Ik ben tevreden over de invulling van de afscheidsdienst
9.6/10
Ik ben tevreden hoe de uitvaartbegeleider inspeelde op onze wensen en omstandigheden
9.6/10
Ik ben tevreden over de begeleiding door de uitvaartbegeleider op de dag van de uitvaart
9.6/10
Ik ben tevreden over de overige geleverde diensten op de dag van de uitvaart. (Denk aan, chauffeur, audio/video, locatie, bloemen, enz… )
Ik ben tevreden over de aandacht en tijd die de uitvaartbegeleider voor mij nam
9.6/10
Ik ben tevreden over de verzorging van de overledene
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste telefonische contact
Ik ben tevreden over de representativiteit van de uitvaartbegeleider
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste contact met de zorgmedewerkers van Bijnen Uitvaartzorg
9.6/10
Ik ben tevreden over het drukwerk
Van der Sande-van den Aker
Prettig contact. De juiste aandacht en alles werd rustig en goed uitgelegd/ geregeld.
Jo Kuijpers-van Erp
Wij hebben de begeleiding en verzorging van de crematie heel fijn ervaren
Van den Aker-van de Pol
We zijn zeer tevreden over de service en met hoeveel respect jullie medewerkers met ons mama zijn omgegaan. Ik als dochter vond het heel fijn om mijn moeder zelf te mogen verzorgen. Dat was een...We zijn zeer tevreden over de service en met hoeveel respect jullie medewerkers met ons mama zijn omgegaan. Ik als dochter vond het heel fijn om mijn moeder zelf te mogen verzorgen. Dat was een heel dierbaar laaste samenzijn. Jullie medewerkers gaven mij tips, hulp en steun, waar ik zeer dankbaar voor ben.
Leijten
Uitstekend
Jonkers, Gemma
Erg tevreden over Bijnen Uitvaartzorg! Kundige en rustige mensen die ons een prachtig afscheid hebben bezorgd voor onze vader, zoon en oom.
Van den Wildenberg - Smits
We hebben een mooi afscheid gehad van ons moeder het was goed geregeld zoals we wilde
Suurs - Henskens
Zeer goed ondersteund en begeleid. Warme, betrokken medewerkers
jolanda Cooijmans de Keijzer
Hartelijk dank voor de uitstekende hulp bij het organiseren van de begrafenis van mijn man en vader. We waren zo blij met de gevoelige en meelevende manier waarop het werd afgehandeld. We willen u...Hartelijk dank voor de uitstekende hulp bij het organiseren van de begrafenis van mijn man en vader. We waren zo blij met de gevoelige en meelevende manier waarop het werd afgehandeld. We willen u hartelijk bedanken voor uw uitstekende regelingen in deze droevige tijd met uw sympathieke service die u ons hebt gegeven. Nogmaals jullie ALLEN bedankt!!
Van Vuure-Swanborn
Wij hebben de begeleiding van Bijnen als zeer prettig, respectvol en professioneel ervaren. Het afleggen van dhr van Vuure werd op zeer respectvolle wijze gedaan en we hebben hier fijne...Wij hebben de begeleiding van Bijnen als zeer prettig, respectvol en professioneel ervaren. Het afleggen van dhr van Vuure werd op zeer respectvolle wijze gedaan en we hebben hier fijne herinneringen aan ondanks het verdriet van het overlijden. Verder werden we goed opgevangen door dhr Bijnen de volgende dag en ondanks onze wens voor de ongebruikelijke indeling van de uitvaart heeft dhr Bijnen ons ondersteund en bijgestaan. Al met al een prima ervaring.
Musters
Prima. Mijn vader heeft een mooi afscheid gehad. De samenwerking was goed.