Ik ben tevreden over de toelichting en onderbouwing van de begroting
Ik ben tevreden over het gevoel dat de uitvaartbegeleider mij gaf
9.6/10
Ik ben tevreden over de invulling van de afscheidsdienst
9.6/10
Ik ben tevreden hoe de uitvaartbegeleider inspeelde op onze wensen en omstandigheden
9.6/10
Ik ben tevreden over de begeleiding door de uitvaartbegeleider op de dag van de uitvaart
9.6/10
Ik ben tevreden over de overige geleverde diensten op de dag van de uitvaart. (Denk aan, chauffeur, audio/video, locatie, bloemen, enz… )
Ik ben tevreden over de aandacht en tijd die de uitvaartbegeleider voor mij nam
9.6/10
Ik ben tevreden over de verzorging van de overledene
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste telefonische contact
Ik ben tevreden over de representativiteit van de uitvaartbegeleider
9.6/10
Ik ben tevreden over het eerste contact met de zorgmedewerkers van Bijnen Uitvaartzorg
9.6/10
Ik ben tevreden over het drukwerk
Van Breemen, Clementine
Buitengewone proffessionele mensen..op en top verzorgd!
Yvonne Melis-Mosink
Onze ervaring met Ronald Stolk van Bijnen is prima verlopen. Alles was tot perfectie toe geregeld in alle opzichten.
Van Thiel
Fijne begeleiding in het laatste afscheid gehad. Alles super netjes en snel opgepakt. Heel fijn om samen alles af te stemmen, denken goed mee en je merkt dat het een gezellig familie bedrijf is....Fijne begeleiding in het laatste afscheid gehad. Alles super netjes en snel opgepakt. Heel fijn om samen alles af te stemmen, denken goed mee en je merkt dat het een gezellig familie bedrijf is. Kinderen worden goed meegenomen in het geheel, heel fijn! Top bedrijf!
Toos Schouten
Betrokken, meelevend, zorgzaam en attent! Een grote steun tijdens een warrige, emotionele periode!
Oomen
Fijne mensen en goede begeleiding
V. Assmann
Begeleiding met veel respect, geduld en prima houvast
Arnold Peters
Alles werd heel soepel en vakbekwaam geregeld
Peelen plus Fooy
Prettige manier van werken en meedenken.
Boeijen
Uitstekende service, speelt zeer flexibel en proactief in op de wensen van de overledene en nabestaanden. Leven zich goed in, in desbetreffende situatie en komen met uitstekend passende externe...Uitstekende service, speelt zeer flexibel en proactief in op de wensen van de overledene en nabestaanden. Leven zich goed in, in desbetreffende situatie en komen met uitstekend passende externe partijen die het gewenste plaatje compleet maken.
Bert Beekmans
Goede ervaring, respectvol en alles geregeld zoals besproken.