Like je onze styling en fotografie?
Hoe verloopt het proces rondom levering?
Is onze klantenservice chill?
Hoe nice vind je onze sneaker selectie?

Emre Ozgan

betrouwbaar en klantvriendelijk

Erik

Snel geleverd, makkelijk gevonden, goede communicatie.

Patrick Que

Snelle levering, helaas weinig aanbiedingen.

Heb je verbeterpunten of tips?

Iets meer aanbiedingen bv op Black
Friday

Andrégo Starmans

Goed aanbod.

Pim Claassen

Schoenen besteld en geruild in de winkel, erg prettige ervaring. Vriendelijke medewerker die goed kon helpen

Site kan overzichtelijker

Matthijs Rietdijk

Werkelijk helemaal ruk!

Heb je verbeterpunten of tips?

Gewoon onbeschadigde producten leveren, als dit niet lukt zorgen dat je het product onbeschadigd levert en als dat niet lukt het retourneren zo makkelijk mogelijk maakt. Ik herhaal mensen niet... Gewoon onbeschadigde producten leveren, als dit niet lukt zorgen dat je het product onbeschadigd levert en als dat niet lukt het retourneren zo makkelijk mogelijk maakt. Ik herhaal mensen niet opzadelen met formuliertjes op jullie website en extensies die niet werken.

Mrk Stolp

Heb je verbeterpunten of tips?

Betaald retour sturen, ondanks defect aan geleverde product.

Fernando Postma

Fijn, duidelijk, snel, en goed

Nvt

SW

Heb je verbeterpunten of tips?

Verzendkosten bij retour. Niet redelijk dat er ondanks dat iemand besluit om schoenen te houden, €5,50 verzendkosten betaald dienen te worden. Als men besluit om alles terug te sturen, kan ik mij... Verzendkosten bij retour. Niet redelijk dat er ondanks dat iemand besluit om schoenen te houden, €5,50 verzendkosten betaald dienen te worden. Als men besluit om alles terug te sturen, kan ik mij hier wel in vinden. Dit vormt voor mij een reden om niet opnieuw te bestellen. Desondanks wel erg blij met mijn aankoop!

Thomas Matthieu