Like je onze styling en fotografie?
Hoe verloopt het proces rondom levering?
Is onze klantenservice chill?
Hoe nice vind je onze sneaker selectie?

Maarten Gils, van

Goed, fijn bedrijf en mooi assortiment.

Heb je verbeterpunten of tips?

Maatvoering is soms wat afwijkend. Zo had ik Saucony sneakers bestelt in mijn reguliere maat (44) maar deze waren veel te klein. Een vergelijking met een paar Timberland sneakers (maat 44) maakte... Maatvoering is soms wat afwijkend. Zo had ik Saucony sneakers bestelt in mijn reguliere maat (44) maar deze waren veel te klein. Een vergelijking met een paar Timberland sneakers (maat 44) maakte duidelijk dat er wel 1,5 cm verschil zat tussen beidde schoenen. Echter deze afwijkende maat was niet duidelijk aangegeven bij het product op de site.

Luuk Van der hoff

Top

Top

Kevin

Super om hier schoenen te bestellen.

Nvt

W Stolwijk

Prima. Echter, jammer dat je retourkosten moet betalen terwijl je een andere maat terug bestelt.

Heb je verbeterpunten of tips?

Geen retourkosten rekenen als schoenen niet passen en retour gezonden moeten worden terwijl er vrijwel direct een andere maat van dezelfde schoen besteld wordt. Beetje jammer. Creditnota op... Geen retourkosten rekenen als schoenen niet passen en retour gezonden moeten worden terwijl er vrijwel direct een andere maat van dezelfde schoen besteld wordt. Beetje jammer. Creditnota op vervolgbestelling zou klantvriendelijker zijn.

Ralph

Heel positief en snel in reageren.

M. Den Hartog

Veel variatie in aanbod en zeker geen doorsnee!

Barbara Vera

Uitstekend

Travis Reuser

Kwaliteit en snelle levering

Cadeautje erbij

Tarik Sedki

Gerard Knipper

Goede ervaring. Duidelijke site en snelle levering.