Like je onze styling en fotografie?
Hoe verloopt het proces rondom levering?
Is onze klantenservice chill?
Hoe nice vind je onze sneaker selectie?

Vincent Brink

Mijn tweetal pakketjes is vernietigd tijdens een brand in een bestelbusje van GLS. Ik ben hier zelf achter moeten komen. Het gaat om 2 paar schoenen, waarvan ik dus hoop dat ze er nog zijn, en in... Mijn tweetal pakketjes is vernietigd tijdens een brand in een bestelbusje van GLS. Ik ben hier zelf achter moeten komen. Het gaat om 2 paar schoenen, waarvan ik dus hoop dat ze er nog zijn, en in mijn maat. De bestelling zou afgelopen Donderdag 01-12-2022 geleverd moeten worden, maar ik heb tot op heden nog niks ontvangen wat mij een oplossing biedt. Na een mailtje naar Bijsmaak gestuurd te hebben, kreeg ik alleen een reactie waarin jullie vermelden dat er een onderzoek wordt gestart, maar het biedt het mij 0 oplossingen. Hoelang gaat dit duren? En waarom wordt er niet actie ondernomen om mijn schoenen te leveren. Voor dit soort incidenten zijn jullie toch verzekerd? Graag zie ik een oplossing tegemoet.

Heb je verbeterpunten of tips?

De consument een heldere oplossing bieden voor problemen waaraan zij niks kan doen.

Hi Vincent!
Hi Vincent!
Goed dat je dit vermeld :) Wij zijn inderdaad verzekerd voor dit soort ongevallen alleen zullen wij dit op moeten lossen met de bezorgdienst. Wij snappen heel goed dat dit voor onze klanten erg vervelend is maar ook voor ons is dit een wat lastigere situatie. Wij gaan ons best doen om dit op te lossen :)

Eli

Dalibor

Prima website

Meer merken

Carlo van der weg

Mooie collectie, snelle levering!

Hi Carlo,
Goed om te horen dat je het positief ervaren hebt!

Adjan Van beek

Nette snelle levering

Voorraad tov advertenties

Hi Adjan!
Bedankt voor je positieve beoordeling en goed dat je het aangeeft. Dit zal doorgegeven worden :)

Couture 33

Top

Hi!
Dankjewel voor je positieve feedback!

Sandro Piqué

Heel prettig

Heb ik niet direct

Hi Sandro!
Goed om te lezen :)

Dan Mehlbaum

Heb je verbeterpunten of tips?

Bijsmaak is geen Zalando, dus snap de retourkosten, maar SOUCONY valt echt klein en niet op maat zoals de site beschrijft.
Hierdoor maak ik onnodig kosten.

Hi Dan!
Hi Dan!
Allereest, bedankt voor je positieve feedback! Mocht je de volgende keer twijfelen over je maat, zou ik je willen adviseren om te kijken naar je schoenmaat in CM. Dit is vaak het meest nauwkeurig. Vragen zijn natuurlijk ook altijd welkom :)

Yvonne Bosma

Prima! Snelle levering en keurige afhandeling.

Hi Yvonne!
Bedankt voor je positieve beoordeling!