Like je onze styling en fotografie?
Hoe verloopt het proces rondom levering?
Is onze klantenservice chill?
Hoe nice vind je onze sneaker selectie?

Stef

Sinds 2012 koop ik al sneakers bij Bijsmaak.nl. het is begonnen met een aantal varianten van de CLAE Strayhorn.

Heb je verbeterpunten of tips?

ik zou het niet weten. Jullie hebben een goeie selectie van speciale sneakers. Ook Jullie aanbiedingen zijn 'on point'. En de klanten service heb ik een aantal jaren geleden ook als... ik zou het niet weten. Jullie hebben een goeie selectie van speciale sneakers. Ook Jullie aanbiedingen zijn 'on point'. En de klanten service heb ik een aantal jaren geleden ook als klantvriendelijk ervaren. Keep it up!

Wilfred Schoonderbeek

Saucony

n.v.t.

Aldevino Dias

Karhu
Legacy 96
bright white true navy

Heb je verbeterpunten of tips?

Geen tips, vond de service top!!!

Arjan Wennink

Karhu

Heb je verbeterpunten of tips?

Helaas zaten de schoenen mij niet goed. Vervelend maar niets aan te doen. Vervolgens moet €7,75 betalen voor de retourzending….daar baalde ik best van en zal de volgende keer alleen bij Bijsmaak... Helaas zaten de schoenen mij niet goed. Vervelend maar niets aan te doen. Vervolgens moet €7,75 betalen voor de retourzending….daar baalde ik best van en zal de volgende keer alleen bij Bijsmaak bestellen als ik 100% zeker ben. Wel jammer en niet van deze tijd. Vraag dan iets meer voor de producten

Karhu legacy 96

Danny

Karhu Legacy 96 true navy irish cream

Heb je verbeterpunten of tips?

Stap alsjeblieft over naar een andere vervoerder, GLS is echt de slechtste van allemaal.

Karhu Legacy 96

Heb je verbeterpunten of tips?

Pakketdienst GLS is over het algemeen niet zo betrouwbaar qua leverdatum en -tijd. Dit was ook nu het geval. Wellicht is een andere, betrouwbaardere pakketdienst een optie.
Snelheid van...
Snelheid van orderverwerking en verzending van jullie was overigens perfect!

Kargu

Heb je verbeterpunten of tips?

Sneakers zijn nog steeds niet geleverd