Like je onze styling en fotografie?
Hoe verloopt het proces rondom levering?
Is onze klantenservice chill?
Hoe nice vind je onze sneaker selectie?

Yanto Ridwan

Ik heb een Karhu sneakers besteld. Op hun website adviseren ze een maat kleiner te nemen, omdat ze groot uitpakken. Wat blijkt, ze vallen klein uit. Op andere websites adviseren ze bij deze sneakers... Ik heb een Karhu sneakers besteld. Op hun website adviseren ze een maat kleiner te nemen, omdat ze groot uitpakken. Wat blijkt, ze vallen klein uit. Op andere websites adviseren ze bij deze sneakers (Karhu Legacy (grau / beige) om een maat groter te nemen.

Dus ik neem contact op met ze, dat hun advies niet klopt.

Het terugsturen van de schoenen, moet je zelf betalen. En dan krijg je het geld terug. En dan moet je weer dezelfde schoenen bestellen in een andere maat. Ben ik niet mee eens, aangezien hun advies niet klopt en niet overeenkomt met wat andere websites adviseren.

Als klant wil ik comfort en gebruiksvriendelijkheid en klantvriendelijkheid.

De werknemer geeft aan om via mail door te geven wat mijn wensen zijn, wat betreft schoen en schoenmaat.

Heb ik bij de retour en meerdere keren per mail doorgeven, op basis van zijn advies.

En toch wordt er geacht van mij om het voor de 4e keer door te geven.

Ik zou zeggen, lees aub uw mail.

Dus ik krijg hopelijk binnenkort mijn geld terug. En dan bestel ik elders dezelfde schoenen, waar het ook nog eens goedkoper is.

Ik bestel geen schoenen meer bij BIJSMAAK, daar hou je een nare bijsmaak van over.

Heb je verbeterpunten of tips?

Luister naar je klanten en werk mee,

Jasper Vink

Goede ervaring en fijne service!

Dinette Den Hollander

Maakt de belofte niet waar..

Heb je verbeterpunten of tips?

Op tijd leveren, oftewel als je op de website levering volgende dag beloofd, dan maak je dat waar en kom je niet met excuses dat het zo druk is.

Daarnaast het retour proces, zeer...

Daarnaast het retour proces, zeer onaangenaam verrast door de bijkomende verzekeringskosten.

Jeroen Thijssen

Top. Heb nog de schoenen kunnen passen op de afhaallocatie.

Barbara Lensen

Ik heb een bestelling de volgende dag al ontvangen, maar wacht al lang op een andere bestelling die eerder geplaatst is, maar na een week nog niet binnen is.

communicatie

Dirk Van Rooij

Top!!

Niet nodig!

G Karalik

Ben zeer tevreden over de gehele gaan van zaken. Kan ze zeker adviseren!

Melvin Schop

Eerste indruk is top!

Heb je verbeterpunten of tips?

Kijken naar de mogelijkheid om retouren vrijblijvend te maken en de mogelijkheid om klantrecencies per artikel (zichtbaar) inhoudelijk te maken (als dit nog niet tot de mogelijkheden behoort)

Mathijs Koenen

Mizuno Contender

Dennis Beaard

Zeer goede ervaring, snelle levering. Top