Lewy Bodys

Voor de eerste maal een bestelling online geplaatst. Ik houd niet van internetkopen.
Ik werd niet teleurgesteld. Had dit bedrijf doorgekregen van de ergotherapeute van het verpleeghuis waar mijn man langzaam aan bekend wordt. Ik wens u verder alle succes.

Ja zeker, bestellen en binnen een paar uur de melding dat het product onderweg was en tevens een track en trace.
Alles liep op rolletjes en hoe argwanend ik ook ben voor aankopen per internet, ben ik nu niet teleurgesteld. Dank hiervoor.

n.v.t. alles liep als een sneltrein

Had gehoopt de bestelling sneller binnen te hebben

Sneller verzenden zou fijn zijn
woensdagmiddag besteld en betaald
en pas zaterdag ontvangen, dat duurde lang want hadden het bestelde voorwerp hard nodig.

Hans van Eerbeek

Prima geregeld: site, bestelling en snelle levering.

Prijs en snelheid!

Bij het artikel was geen Nederlandse beschrijving. Daarnaast was het niet helemaal duidelijk hoe de ingekorte beugel gekoppeld moest worden, de beschrijving gaat uit van de normale lengte.

Perfect! De volgende dag al in huis. Gelukkig met dit warme weer!

Snelheid

Heel erg goed.

De handleidingen dienen verbeterd te worden. Lijkt wel of ze met een vertaalmachine zijn vertaald

Positief

Kaart van de gene die product verstuurde

nee

Gisteren besteld, vandaag in huis, en ook nog een reactie van de webshop over de kleur dit niet op voorraad was, met het advies van alle andere kleuren die er wel waren, dus dat was ook weer snel... Gisteren besteld, vandaag in huis, en ook nog een reactie van de webshop over de kleur dit niet op voorraad was, met het advies van alle andere kleuren die er wel waren, dus dat was ook weer snel aangepast en besteld, super goede website.