Conny van Setten

Ik had een bedgreep nodig voor mijn moeder. Die zou rond de 70 euro kosten, volgens de ergotherapeute. Ik was blij en verrast dat u de beugel zo voordelig aan kon bieden. Mijn moeder heeft hem al... Ik had een bedgreep nodig voor mijn moeder. Die zou rond de 70 euro kosten, volgens de ergotherapeute. Ik was blij en verrast dat u de beugel zo voordelig aan kon bieden. Mijn moeder heeft hem al ontvangen en zij is er erg blij mee. De greep voldoet prima. Hij is stabiel en verhoogt zo de veiligheid.

Goedkoop i.v.m. andere aanbieders

ik zou teruggebeld worden. Dit is niet gebeurd. Maar de levering was snel.

Goede ervaring. Levering van het product ging zeer snel! Betalen via Ideal lukte niet. Een medewerker heeft de volgende dag gebeld (heel netjes) en ik heb over de betaalwijze kenbaar gemaakt waarom... Goede ervaring. Levering van het product ging zeer snel! Betalen via Ideal lukte niet. Een medewerker heeft de volgende dag gebeld (heel netjes) en ik heb over de betaalwijze kenbaar gemaakt waarom het niet lukte.

Opvallend was de snelle levering en het telefoontje de volgende dag.

helaas kon ik niet gelijk betalen! Dat lijkt me niet de bedoeling. In het betaalscherm stond al een gedeelte van de IBAN en de klant hoeft alleen zijn eigen rekeningnummer in te vullen. Dit gaat... helaas kon ik niet gelijk betalen! Dat lijkt me niet de bedoeling. In het betaalscherm stond al een gedeelte van de IBAN en de klant hoeft alleen zijn eigen rekeningnummer in te vullen. Dit gaat niet.

Zeer positief, half vier besteld, volgende morgen om tien uur al thuis

zie boven

neen

Dat was heel erg goed vlot bezorgt

Bestel regelmatig via de website, ben erg tevreden over de gegeven informatie en snelheid van levering. Daarnaast zijn de prijzen van de producten ook erg goed.

Geven van informatie over levering

J van der Putten

Uitstekend, snelle levering concurrerende prijs

zie boven

Ton kwakkernaat

Nou in het begin had ik niet het idee dat ik het juiste bedrijf had gezocht,belde smorgens 9,30 uur moest maar om 15 uur terug bellen men was aan het verhuizen,dit haf mij een rare smaak in de... Nou in het begin had ik niet het idee dat ik het juiste bedrijf had gezocht,belde smorgens 9,30 uur moest maar om 15 uur terug bellen men was aan het verhuizen,dit haf mij een rare smaak in de mond,een persoon gesproken deed voorstel is na gekomen,ben tevreden

Snelheid na gekomen

Aan name van de telefoon, het moeten terug bellen.

Wij hebben voor 1 van onze cliënt-medewerkers een dienblad besteld. Hier zijn wij heel tevreden over. Het dienblad is heel handig in gebruik en is vrij stabiel. Top dus!

Had snel een bevestiging dat het product verzonden was en het was snel binnen.

Maakt zijn naam waar !

Het was een eerste kennismaking. Kan alleen maar Lof spreken. zeer tevreden. zeker de persoon die 's avonds kwam afleveren was uiterst vriendelijk !! Een heel aardige jongeman !! Ik bedacht me... Het was een eerste kennismaking. Kan alleen maar Lof spreken. zeer tevreden. zeker de persoon die 's avonds kwam afleveren was uiterst vriendelijk !! Een heel aardige jongeman !! Ik bedacht me later dat ik hem koffie of iets had aan moeten bieden , maar we waren juist druk aan het klussen bij mijn ouders. Excuus nog daarvoor van mijn zijde.

het verloop van de order en de vriendelijkheid bij aflevering !

Supersnelle levering.