Goed en overzichtelijk

Ik heb goede ervaringen. In overleg is veel mogelijk. Met name hoge snelheid.

Snelheid

Duidelijke site. Snel geholpen en snelle aflevering

M.E van Elten

Bestelling bedsteun

binnen 24 uur was mijn artikel binnen

Ingrid

Zeer goede ervaring

Er werd direct op mijn mail gereageerd dat er een onderdeeltje kapot was, er zou een nieuw
onderdeel worden opgestuurd dat ook netjes de volgende dag al bij de post zat.

Jammer dat de montage instructie niet in het Nederlands was.

handleiding (tje) bij product douchekruk

Betrouwbare firma en goed assortiment. Klantvriendelijk en deskundig. Snelle levering van goede kwaliteit.

Goed en vriendelijk contact. Komt heel betrouwbaar over en levert snel en vakkundig. Uitstekende kwaliteit en groot assortiment. Ik kom artikelen tegen, die ik nog niet kende, maar voor mij een... Goed en vriendelijk contact. Komt heel betrouwbaar over en levert snel en vakkundig. Uitstekende kwaliteit en groot assortiment. Ik kom artikelen tegen, die ik nog niet kende, maar voor mij een prima oplossing zijn ivm mijn handicap (rolstoel gebonden),

de link naar de status van de levering is ws niet juist. Ik kan hiermee niet op de track and trace komen. Evt een extra controle voor de bestelling verzonden wordt. Nu had ik bij de bestelling een... de link naar de status van de levering is ws niet juist. Ik kan hiermee niet op de track and trace komen. Evt een extra controle voor de bestelling verzonden wordt. Nu had ik bij de bestelling een lege verpakking van het bestelde artikel en een verkeerd product meegeleverd (pluspunt is wel, dat er wb het verkeerde art. meteen naar mij gebeld is over de vergissing en samen een oplossing hiervoor hebben bedacht.)

Prima en snelle levering

Snelle levering en echt handige dingen.

Prima aankoop en afhandeling

snelle levering