Jan Nijman

Het was gewoon goed verder niks op aan te merken

snelle bezorging

Duidelijke site, snelle levering.

Heel goed. U verkoopt artikelen waar ik zelf eerder op was gekomen. Dat als die bestonden ze erg handig zouden zijn. En ja hoor, u heeft ze.

Alsof u mijn gedachten kan lezen en dan ook de producten in productie brengt.

Zo doorgaan.

Paulien Droog

Beschrijving bij artikel was onduidelijk , maar het goede ontvangen

omschrijving bij artikel duidelijker

Hoewel wij niet alle bestelde goederen konden gebruiken, werden wij uiterst vriendelijk te woord gestaan en is de rekening meteen aangepast, mét de klantenkorting.

zie boven

Misschien nog uitgebreider afmetingen vermelden bij de informatie over de toiletbeugel. Bij ons paste de beugel namelijk niet op de toiletpot.

Vlotte service. Product netjes verpakt. Maar kreeg 2 keer hetzelfde toegestuurd terwijl ik het geen
2 x besteld had.

Geen idee

N.a.v de niet geaccepteerde zending heb ik julie een mail gestuurd. Een reactie daarop zou op zijn plaats zijn geweest.

Reactie BijzonderHandig:

Hartelijk dank voor uw reactie.
Hartelijk dank voor uw reactie.
Uw eerste bestelling bleek niet goed door ons te zijn verwerkt waardoor de bestelling open was blijven staan, deze is vervolgens de volgende dag nogmaals in behandeling genomen.
Fijn dat u ons hiervan op de hoogte had gebracht, voordat wij hierop konden reageren had u deze beoordeling echter al ingevuld.
Onze excuses voor het ongemak.

J.Kastenberg

Goede ervaring met dit bedrijf.

Snelle levering.

Goede ervaringen met dit bedrijf. Verkeerde artikel werd geleverd maar dit werd snel opgelost.

Telefonisch goed bereikbaar. Fijn dat betaling d.m.v. factuur mogelijk is.