Een ergonomische muis besteld.

Goede snelle levering

Bestel regelmatig producten via de website heb hier goede ervaringen mee

Relatief goedkope producten en snelle levertijd

Het is fijn om op de hoogte te blijven van de levertijd maar ik vind dat ik hier wel erg veel mailtjes over ontvangen heb.

M. Eijlders

Complimenten. Snelle levering. Nakomen van afspraken. Prettig geholpen aan de telefoon. Kortom: uitstekende service!

Hulpvaardig. Snelle besluitvorming en verrassend snelle service. Waarbij ook de aangegeven tijd van een uur van de aankomst van het pakket erg prettig was.

Geen.

HJ

Wist wat ik nodig had dus geen ondersteuning of advies nodig gehad. Product de volgende dag goed verpakt ontvangen. Prima winkel, volgende keer bestel ik hier weer.

W.P. Blakenburg

Het was mijn eerste kennismaking met uw bedrijf. Heb het e-mailadres van een ergotherapeut gekregen.
Snelle levering , werd goed op de hoogte gehouden wanneer pakket geleverd zou worden. Enige opmerking van mijn kant is dat ik een mailtje kreeg met de mededeling dat ik niet thuis was en het pakket elders was afgegeven. Echter , er was iemand thuis en heeft het pakket aangepakt?! Mailtje beantwoord , maar hier geen reactie op gehad. Jammer.

Snelle levering en bovendien redelijk geprijsd.

Wanneer er een mail word gestuurd naar de klant en de klant neemt de tijd om deze mail te beantwoorden is het misschien wel zo netjes wanneer de klant hier een antwoord op krijgt!

Reactie BijzonderHandig:

Hartelijk dank voor uw reactie.
Hartelijk dank voor uw reactie.
Wij vinden het erg vervelend dat de levering niet naar wens heeft plaatsgevonden. Wij hebben uw bestelling met DPD verzonden en hebben hierdoor geen directe invloed op de leveringen. We zullen dit met ze opnemen.
Het bericht dat u van DPD had ontvangen is een geautomatiseerd bericht verstuurd vanuit een e-mailadres dat geen e-mails kan ontvangen. Zodoende hebben zij uw bericht waarschijnlijk ook niet ontvangen.

heel veel mogelijkheden

Het assortiment bij uw bedrijf is zeer groot.

snelle duidelijke aflevering.

het product ........de bedsteun was zeer welkom.

R & R Bakker

Bijna 2 jaar terug zijn wij middels een kennis bij Bijzonder Handig terechtgekomen. Door een fabricagefout hebben en de afwikkeling daarvan, hebben wij dit bedrijf in al hun facetten, als uitstekend... Bijna 2 jaar terug zijn wij middels een kennis bij Bijzonder Handig terechtgekomen. Door een fabricagefout hebben en de afwikkeling daarvan, hebben wij dit bedrijf in al hun facetten, als uitstekend ervaren. De klant is echt klant! Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij overall een 9.2 scoren. Helemaal top!

Gezien mijn score, mag duidelijk zijn dat ik dit bedrijf hoog in het vaandel heb. Ik heb tot nu toe alleen maar sterke punten ervaren. De site, de keuze, de prijzen, de bestelling, de levering, de... Gezien mijn score, mag duidelijk zijn dat ik dit bedrijf hoog in het vaandel heb. Ik heb tot nu toe alleen maar sterke punten ervaren. De site, de keuze, de prijzen, de bestelling, de levering, de klachtbehandeling en uiteindelijk de uitstekende oplossing kunnen niet anders gewaardeerd worden dan met een vette 10!

Ik zou het echt niet weten. Ik heb duidelijk het gevoel dat zij voortdurend bezig zijn met innovatie van en in het bedrijf Bijzonder Handig!