Na voorheen gebruik te hebben gemaakt van een andere incassodienst, zijn wij positief verrast door de afhandeling van bill incasso. Wij zijn hiermee tot dusver dan ook prima tevreden.
Reiniging
Necto Systems
Zeer Professioneel en discreet. Fijne webomgeving en eenvoudig te gebruiken. Bijzonder blij mee.
Groothandel
De combinatie pre-incasso en incasso is een prettige, laagdrempelige manier om rekeningen betaald te krijgen.
Hosting
Prima. Geruisloos opgelost.
Welzijn
Vakkundig
kunsteducatie
SR Deals
Fijne samenwerking en je hebt je geld snel terug!
Consumentenelektronica
KFD
Redelijk.
Administratie
Willem Peddemors Auto's
Bill incasso heeft voor mij het dossier op een snelle en goede manier aangepakt. Zij hanteren een nette zakelijke aanpak naar de debiteur. Het is even wennen alles per mail maar het...Bill incasso heeft voor mij het dossier op een snelle en goede manier aangepakt. Zij hanteren een nette zakelijke aanpak naar de debiteur. Het is even wennen alles per mail maar het scheelt ook weer tijd met telefoontjes etc. Ik ben zeer tevreden over de aanpak.
Willem Peddemors
Autobedrijf Peddemors
Autobranche
Als een duidelijke en fijne samenwerking. Worden van elke handeling op de hoogte gehouden.
Indien mogelijk een vlotte afhandeling van het dossier.