Deskundigheid
Resultaat
Medewerkers
Communicatie

Gebr. Marcelissen

Goed; alleen jammer dat de verzonden stukken door Billincasso niet te raadplegen zijn.

Agrarische sector

Prima, een dossier was vrij vlot opgelost. Wat ik wel mis, is inzicht in de daadwerkelijke communicatie die wordt uitgestuurd. Brieven en dergelijke graag als bestanden/bijlagen in dossier toevoegen.

Ticketing

Snel positief resultaat. Zonder omkijken incasso uitgevoerd voor volledige bedrag.

Logistiek/dienstverlening

Geachte heer, mevrouw,
Geachte heer, mevrouw,
Via website bij u terecht gekomen, super snelle informatie voorziening, duidelijke info op website! Binnen twee weken dossier kunnen sluiten, ik denk goed werk! Waar nodig weet ik waar ik zijn moet 👍

Autorijschool

Snelle afwikkeling

vereniging

Landbouw & Natuur I BV

Goede dienstverlening; wellicht nog iets strakker / dreigender op de communicatie met de wanbetaler zitten.

Asiyeh

Oerfect

Rijschool

Goede website en goede bereikbaarheid.

Vastgoed taxaties

Kort maar krachtig, korte lijnen, duidelijk.

Bouw

In het verleden hebben we met een ander incassobureau gewerkt waar we zeer ontevreden over waren. Per toeval zijn we bij Bill Incasso terecht gekomen en dit is precies wat we zoeken. Duidelijke en... In het verleden hebben we met een ander incassobureau gewerkt waar we zeer ontevreden over waren. Per toeval zijn we bij Bill Incasso terecht gekomen en dit is precies wat we zoeken. Duidelijke en snelle communicatie en het resultaat mag er zijn! Onze nieuwe incassopartner hebben we gevonden!

Uitzendbranche