Deskundigheid
Communicatie

Goed, uitstekend

Autorijschool

TouchPro Europe B.V.

Tot op heden zijn we erg tevreden. Het invoeren van nieuwe dossiers gaat er makkelijk, we hebben zelf een goed inzicht in onze dossiers en kunnen er eenvoudig wijzigingen in aanbrengen. Snelle... Tot op heden zijn we erg tevreden. Het invoeren van nieuwe dossiers gaat er makkelijk, we hebben zelf een goed inzicht in onze dossiers en kunnen er eenvoudig wijzigingen in aanbrengen. Snelle acties van jullie uit, waardoor zaken actueel blijven. Er zijn al wel een aantal betalingen gedaan, die anders niet binnen zouden zijn gekomen. Hopelijk volgt de rest ook.

Opleidingsinstituut en distributiecentrum

Aangezien ik geen persoonlijk contact heb gehad met uw medewerkers kan ik daarop dan ook niet scoren net zo min als hun deskundigheid. Gelet op het resultaat verwacht ik dat de deskundigheid goed is.

psychische hulpverlening

De factuur alsnog betaald na 11 maanden, ik had het al niet meer verwacht maar ben blij dat het alsnog betaald is! Fijn dat er toch aangehouden is.

Gezondheidszorg

GraphiColor

De dienstverlening van Bill Incasso is zeer goed!! Duidelijk communicatie, met een positief resultaat.

Grafische, fotografische en Sign branche

Onderneming in bouwbranche

Prima en snelle dienstverlening.

Bouw

Zoals elke keer is alles prima in orde:het innen van een rekening,wat mij in 3 maanden niet lukt,daar doet Bill 3 dagen over.Het enige dat mij blijft storen is dat een crediteur niet het volledige... Zoals elke keer is alles prima in orde:het innen van een rekening,wat mij in 3 maanden niet lukt,daar doet Bill 3 dagen over.Het enige dat mij blijft storen is dat een crediteur niet het volledige bedrag van de nota ontvangt:alle kosten zouden bij de niet/slecht betalende debiteur terecht moeten komen.Dan kan ik het echt"Top of the Bill noemen".

fysiotherapie/acupunctuur

Edwin

Bill incasso is een betrouwbare partij die mij altijd hebt met het innen van facturen van klanten die slecht betalen. De keuze voor Bill incasso is gemaakt omdat deze partij een eenvoudige portal... Bill incasso is een betrouwbare partij die mij altijd hebt met het innen van facturen van klanten die slecht betalen. De keuze voor Bill incasso is gemaakt omdat deze partij een eenvoudige portal heeft waar ik op kan inloggen en heel gemoedelijk omgaat in contacten....

Er zijn incasso bureaus die echt alleen maar proberen geld binnen te halen zonder de relatie in stond proberen te houden, daar wil ik ver weg van blijven.

Fietsenbranche

J. Bakx

Goed contact, vriendelijk te woord gestaan.
Goede afhandeling