Deskundigheid
Resultaat
Medewerkers
Communicatie

Vd Laan administraties

Prima resultaat. Indienen ging makkelijk. Medewerkers goed op de hoogte als je belt. Online inzage werkt goed. Volgende incasso opdracht komt weer jullie kant op.

Administratiekantoor

ArCo Interiuerbouw

Goede morgen
Ik wil mijn dank uitbrengen aan de wijze waarop ik behandeld ben door Bill incasso.
Goede morgen
Alles is prima en perfect geregeld .Ik ben heel vriendelijk en correct ter woord gestaan.
En ik zal zeker Bill incasso aanbevelen bij andere. Nogmaals mijn dank hiervoor.
Met vriendelijke groet
Corrie van Vught Namens
ARCo Interieurbouw.

Interieurbouw

Huiswerkbegeleiding Zoetermeer

Sinds 2016 neemt Bill incasso de zorg uit handen om debiteuren hun rekening te laten betalen. Onze debiteuren zijn veelal particulieren, die het financieel minder breed hebben. Het is daarbij altijd... Sinds 2016 neemt Bill incasso de zorg uit handen om debiteuren hun rekening te laten betalen. Onze debiteuren zijn veelal particulieren, die het financieel minder breed hebben. Het is daarbij altijd balanceren tussen de wettelijke plichten van de debiteur om rekeningen te betalen en de realiteit om te kunnen betalen. Een belangrijk pluspunt dat Bill de netheid in de communicatie hoog heeft staan. Daarnaast is de dienstverlening van Bill snel. Na het aanleveren van een nieuw dossier wordt er binnen 48 uur actie ondernomen. Ook bij lopende dossiers houden de medewerkers van Bill houden ieder dossier goed in de gaten. Ook als dan een debiteur later betaalt dan de afgesproken termijn, wordt er gelijk initiatief ondernomen. Ook hier wordt de netheid in de communicatie met de debiteur niet uit het oog verloren! Het derde positieve punt waarin Bill uitblinkt is dat Bill steeds in het traject met de opdrachtgever blijft overleggen. Bill is een plezierig en professioneel incassobureau dat echt ontzorgt. Een aanrader dus!

Onderwijs

Correct, goede communicatie

Fietsenbranche

Deze hebben wij als goed en duidelijk ervaren.

Autobranche

De incasso-procedures van Bill Incasso zijn helder, kort en erg gemakkelijk. Van pre-incasso tot definitieve afhandeling is alles in no-time geregeld via het online-portaal. Wat erg prettig is dat... De incasso-procedures van Bill Incasso zijn helder, kort en erg gemakkelijk. Van pre-incasso tot definitieve afhandeling is alles in no-time geregeld via het online-portaal. Wat erg prettig is dat ik een vaste contactpersoon heb die snel en accuraat reageert op aanvullingen, vragen of opmerkingen. Tegelijkertijd vindt het proces volledig buiten mij om plaats, ik laat het met vol vertrouwen achter in de vaardige handen van Bill. Kortom een fijne service.

gezondheidszorg

Makkelijk aanmelding dossier en overzichtelijk in te vullen. Direkt dossier opgepakt en goed te volgen wat het traject is en de acties die plaatsgevonden hebben en afspraken die gemaakt zijn vanuit... Makkelijk aanmelding dossier en overzichtelijk in te vullen. Direkt dossier opgepakt en goed te volgen wat het traject is en de acties die plaatsgevonden hebben en afspraken die gemaakt zijn vanuit Bill. Direkt reactie naar de debiteur als deze niet de afspraken nakomt. Resultaat dossier positief beëindigd met volledige betaling van de debiteur, zonder dat wij daar veel moeite voor hebben moeten doen. Afrekening ook netjes en overzichtelijk afgehandeld. Zeer aan te bevelen !!

Automotive

www.theshopbuilders.com - J. van Dijk

Zeer tevreden! Een zeer moeilijk te incasseren vordering heeft Bill binnen korte tijd weten te incasseren bij één van onze debiteurs. Na aanmelding van het nieuwe dossier werd alles zeer snel... Zeer tevreden! Een zeer moeilijk te incasseren vordering heeft Bill binnen korte tijd weten te incasseren bij één van onze debiteurs. Na aanmelding van het nieuwe dossier werd alles zeer snel behandeld en was de eerste aanmaning zo verstuurd. Bedankt, Bill Incasso!

Webwinkels, websites, online marketing

T. Middelkoop

Goed, Vriendelijk en acceptabele tijd van afhandelen.

vleeswarenindustrie

Hadden verschillende problemen met klanten die niet op tijd betaalden. Hiervoor contact gezocht met Bill incasso. Zij hebben een dossier geopend en verschillende keren contact gezocht met de klant.... Hadden verschillende problemen met klanten die niet op tijd betaalden. Hiervoor contact gezocht met Bill incasso. Zij hebben een dossier geopend en verschillende keren contact gezocht met de klant. Dossier op deze manier goed afgerond en geld ontvangen. Bedankt Bill incasso.

Software