Deskundigheid
Resultaat
Medewerkers
Communicatie

Safe Site B.V. / Marleen

Ik werk nu al een paar jaar samen met Bill Incasso en de ervaringen zijn goed. Meeste bedrijven betalen toch uiteindelijk wel als ze een brief van Bill binnen krijgen. We hebben slechts één keer... Ik werk nu al een paar jaar samen met Bill Incasso en de ervaringen zijn goed. Meeste bedrijven betalen toch uiteindelijk wel als ze een brief van Bill binnen krijgen. We hebben slechts één keer een klein bedrag niet kunnen innen omdat we het ook niet voor wilden laten komen ivm nog meer kosten. Geen van onze klanten heeft slecht gereageerd over eventueel de manier en de toon van aanmanen. Het contact met het personeel van Bill gaat goed en duidelijk. De portal van Bill geeft duidelijk aan wat er gestuurd is en wat de communicatie is geweest. Ik vind het wel een groot voordeel dat er de mogelijkheid is dat er eerst een pre-incasso gestuurd kan worden.

valbeveiliging

Miek

Ik ben zeer content met de goede be- en afhandeling van mijn openstaande vorderingen.
Tijdens mijn 1e en ook enige telefoongesprek ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan, en de uitleg was éénvoudig en duidelijk.
Daarna kon ik het verloop van de vorderingen goed volgen via mijn digitale dossier.
Persoonlijk was mij dit na vele maanden proberen niet gelukt.
Het mooiste van dit alles was ook nog dat na ontvangst van het geld, het bedrag nog dezelfde dag op mijn rekening stond.
Ik raad dan ook iedereen aan, die met openstaande vorderingen te maken heeft
en die zelf niet over de middelen beschikken om deze vorderingen te incasseren contact op te nemen met Bill Incaso.
Mijn dank is uiterst groot.

Kappers branche

Weekbode

Samenwerking inzake het incasseren van onze openstaande facturen is prima bevallen!!

Uitgeverij

Goed Verwoord

Ik ben heel tevreden over de dienstverlening. In eerste instantie wilde ik geen incassobureau meer inschakelen, omdat ik het met kleine bedragen toch wel wat duur vind. Toen deze klant niet... Ik ben heel tevreden over de dienstverlening. In eerste instantie wilde ik geen incassobureau meer inschakelen, omdat ik het met kleine bedragen toch wel wat duur vind. Toen deze klant niet betaalde, wist ik door hetgeen wat er al voorgevallen was, dat dit alleen met behulp van een tussenpersoon opgelost zou kunnen worden. Bill Incasso heeft de vordering goed uit handen genomen en snel gehandeld. Echt helemaal top! De kosten waren minder dan ik verwacht had en de betaling was snel gedaan. Ik kom zeker weer terug als ik een nieuwe vordering heb.

Tekstbureau

Klant vriendelijk en effectief

Alternatieve geneeskunde

H. Ten Oever

Goede afhandeling van een aantal dossiers.

schilder branche

Media Service Nederland

Via een bekende relatie van mij ben ik in contact gekomen met Bill incasso daar ik een "no cure no pay" oplossing zocht voor het incasseren van mijn fakturen die onbetaald bleven.

Ik...

Ik kan zeer eenvoudig inloggen in het systeem van Bill Incasso en online alle gegevens direct inzien.
Tevens ontvang ik altijd netjes bericht als er een wijziging is in een dossier.

Al met al zeer goed, eenvoudig maar vooral handig en zeer overzichtelijk.
De medewerkers zijn kundig, en doen er zoveel mogelijk aan om op een snelle doch nette wijze te proberen om te incasseren zonder dat dit de relatie met mijn clienten in gevaar brengt.

Reclame en marketing

Er wordt goed gecommuniceerd, het hele proces is goed te volgen.

Fysiotherapiepraktijk

De dossiers worden proactief opgepakt.

Handel

manueletherapienijhuis

Accuraat en met oog voor de relatie tussen ondernemer en debiteur.

gezondheidszorg, solopraktijk